Okosabb lesz a Honor MagicWatch 2

2020.04.20| Honor

Véroxigénszint-méréssel és a női ciklusra vonatkozó adatokkal bővül a HONOR okosórájának tudása.

A Honor MagicWatch 2 okosóra két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővül április második felében. A frissítést követően az óra folyamatosan képes mérni a véroxigénszintet, így aktuális képet ad testünk oxigénellátottságáról, valamint elemzi a női ciklust viselőjének szervezetével és életmódjával összefüggésben. 

SpO2 monitor, a véroxigén változásának figyelésére

A véroxigén szintje egészségünk egyik fontos mutatója: megmutatja, hogy testünkben rendelkezésre áll-e a létfontosságú, friss oxigén. Értéke azt jelzi, hogy vérünkben a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént, így kiderül, hogyan alkalmazkodik testünk az edzéshez vagy nagyobb magasságokhoz, illetve az is, hogy mikor érdemes orvoshoz fordulni esetleges kóros értékkel. Minél magasabb a vér oxigéntartalma, annál jobb az anyagcserénk. Az elégtelen oxigénellátottság viszont fáradtságot, álmosságot, kedvetlenséget, szédülést, gyors szívverést vagy memóriazavarokat okozhat.

A női ciklus nyomában

A Honor MagicWatch 2 a nők egészségi állapotát is figyeli a menstruációs ciklusok és tüneteik naplózásával, valamint az adatok értékelésével, amelyek alapján előre jelzi a ciklus és a termékenység különböző szakaszait. Az okosóra figyelembe veszi az életmód jellegzetességeit és más egészségi mutatókat, mint az alvás minőségét és a napi aktivitást. 

Új funkciók mellé új stílus 

A Honor MagicWatch 2 óralapját akár fotókkal vagy az egyre bővülő választékban ingyenesen is letölthető dizájnnal személyre szabhatjuk egy pillanat alatt. A 46 mm-es lenbarna verzió dobozában az eredeti barna szíj mellett egy sportos fekete szilikon szíjat is találnak a vásárlók, hogy még szabadabban változtathassák az órájukat.

A HONOR MagicWatch 2 frissítése 2020. április közepén indul, a női ciklus követő új funkció szintén április közepétől várható a 42 mm-es verzióra és május közepétől a 46 mm-es változatra. Az új lehetőségek a Huawei Health app és az óra frissítésével válnak elérhetővé. 

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Megjelent a Honor Magic Watch 2

    Megjelent a Honor Magic Watch 2

    2019.11.27
    | Honor
    A Honor bemutatta legújabb viselhető eszközét, a Honor MagicWatch 2 okosórát Kínában.
    Hazánkba érkezik a Honor MagicWatch 2

    Hazánkba érkezik a Honor MagicWatch 2

    2020.01.16
    | Honor
    Az okosóra intelligens aktivitásmérő és egészségfigyelő technológiákkal motiválja aktívabb életmódra felhasználóját.
    Új funkciókat kap két Honor okosóra

    Új funkciókat kap két Honor okosóra

    2021.01.29
    | Honor
    A HONOR két órája az új frissítésnek köszönhetően testre szabhatóbb óralapot és extra kényelmi funkciókat kínál.
    Itthon is menő a Honor Band 5 okoskarkötő

    Itthon is menő a Honor Band 5 okoskarkötő

    2020.04.23
    | Honor
    Egy nemrég végzett kutatás szerint az európaiak 41 százaléka rendelkezik okosórával vagy -karkötővel, közülük 43 százalék használja az eszközt mindennapos sportoláshoz.