Nem lesz 3D Touch az új iPhone-ban

2018.01.24| Phone Arena
Címkék:

iPhone

,

SE

,

3D Touch

,

pletyka


A híres piacelemző szerint az Apple új, 6.1 colos mobilja nem rendelkezik 3D Touch funkcióval.

 

Az Apple három különböző telefont is bemutatott 2017 őszén, ezek az Apple iPhone 8, az Apple iPhone 8 Plus és az Apple iPhone X. Idén akár négy újdonság is érkezhet, mégpedig egy új generációs iPhone SE, az 5.8 colos iPhone X utódja, a 6.5 colos iPhone X Plus és egy ismeretlen, 6.1 colos iPhone, legalábbis ezt állítja a MacRumors és a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo. Szerintük a 6.1 colos modell várhatóan a teljes értékesítés akár felét is viheti, ugyanis nem lesz olyan drága, mint az 5.8 és a 6.5 colos változatok, nagyjából 7-800 dolláros árcédula várható (míg ez utóbbiak 1000 dollár körül lesznek elérhetők).

A források szerint a 6.1 colos iPhone középkategóriás ára ennek megfelelő tudást takar, például OLED helyett LCD kijelzőt kap, nem kerül bele 3D Touch, valamint kamerából is csak egy szenzor kerül a hátlapra a kettő helyett. A 3D Touch elhagyása meglepő, hiszen az Apple 2015 szeptembere óta minden telefonjába beépítette, kivéve a pénztárca-kímélő iPhone SE-t. Ez alapján feltételezhető, hogy a 2018-as iPhone SE sem kapja meg ezt a lehetőséget.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A másik különbség a három nagy kijelzős iPhone között az anyaghasználat, a középkategóriás változat ugyanis alumínium keretet kap az iPhone 8-ak mintájára, míg a másik kettő rozsdamentes acélt, mint az iPhone X. Az egyelőre nem letisztázott, hogy milyen néven várhatjuk a szeptember elején bemutató telefonokat, illetve a korábban piacra kerülő SE utódot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.