Nagyfelbontású képeken a OnePlus 10T

2022.07.26| Phone Arena
Címkék:

OnePlus 10T


A OnePlus 10T az augusztus 3-i bejelentés előtt látható nagy felbontású képeken.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A OnePlus 10T a következő nagy esemény a OnePlus és az Android telefonok rajongói számára. Az elmúlt néhány hétben számos pletyka látott napvilágot, köztük egy nagyon ígéretes AnTuTu pontszám, és egy tipp az ikonikus sandstone hátlapról, amely visszatérhet az új modellel.

A OnePlus 10T hivatalos bemutatását augusztus 3-ra tervezik, de most egy még átfogóbb hírt kaptunk, amely magára az eszközre derít fényt. Az információ a Pricebaba indiai műszaki üzlettől és annak Daily blogjától származik Ishan Agarwal tippadóval együttműködve.

Az egyik legfigyelemreméltóbb hiányosság a Hasselblad márkajelzés hiánya a fő kameramodulon. A fizikai csúszka – Alert Slider – sem található sehol, és ez alátámasztja a témával kapcsolatos korábbi pletykákat.

A renderelések is nagyon hasonlítanak az eddigiekhez (a vízjeleket leszámítva), sőt, az indiai oldal azt állítja, hogy ezek a „hivatalos” fotók, amelyeket az augusztus 3-i vitaindító során fogunk látni.

A fekete modell megjelenését tekintve egészen biztosak vagyunk abban, hogy az első bekezdésben említett „sandstone” valóban visszatér, ezúttal azonban a színt „Moonstone black”-nek hívják.

A OnePlus 10T tudása

Azt már eddig is tudtuk, hogy ez a telefon a legújabb túlhajtható Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral fog rendelkezni. A kamera specifikációit, valamint a RAM-ot és a tárhelyet szintén júniusban hozták nyilvánosságra, de a mai kiszivárgás még egy csipetnyi hitelességet ad az információnak.

A fő kamerarendszer három modulból áll - egy 50 MP-es Sony IMX766 érzékelőből, egy 12 MP-es ultraszéles kamerából és (sajnos csak) egy 2 MP-es makró érzékelőből. A teleobjektívnek nyoma sincs és úgy tűnik, hogy a OnePlus ragaszkodik ehhez a dedikált makró kamerához. Az előlapon egy 16 MP-es szelfikamera gondoskodik az önarcképekről.

A legújabb hírek szerint a OnePlus 10T 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, a nevében szereplő Fluid rész pedig azt sugallja, hogy LTPO technológiáról, és esetleg dinamikus frissítési gyakoriságról beszélünk.

Még egy fontos részletet is igazoltnak vehetünk, nagy eséllyel a OnePlus 10T az egyik leggyorsabban töltő telefon lesz 150 W-os gyorstöltőjével. A pletykák szerint körülbelül 15 perc alatt képes lesz 100%-ra feltölteni a 4800 mAh-s akkumulátort.

A OnePlus 10T specifikációi

  • Kijelző: 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es Fluid AMOLED
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
  • RAM: 8/12 GB
  • Tárhely: 128/256 GB
  • Akkumulátor: 4800 mAh / 150 W töltés
  • Kamerák: 50MP / 8MP ultraszéles / 2MP makró / 16MP szelfi
  • Szoftver: OxygenOS 12 Android 12-vel
  • Színek: Jade Green/Moonstone Black

OnePlus 10T ára és megjelenési dátuma

A OnePlus 10T ára volt az egyik utolsó fennmaradt rejtély a telefon körül. A Pricebaba forrásai szerint a telefont Indiában 49 999 rúpia körüli árcédulával dobják piacra, ami 626 dollárt jelent.

Ha ez a jelentés hitelesnek bizonyul, a OnePlus 10T az egyik legolcsóbb Snapdragon 8+ Gen 1 chippel rendelkező telefon lesz, és emlékeztethet minket a márka dicsőséges, rég elfeledett, „zászlóshajó-gyilkos” napjaira.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

120Hz és 108MP, újabb pénztárcabarát Xiaomi jön

2020.11.05
| Phone Arena
A pletykák szerint a Xiaomi hamarosan piacra dobja az első büdzsé-barát telefont 120Hz-es kijelzővel és 108 megapixeles fő kamerával.
Most éri meg igazán OnePlust venni!

Most éri meg igazán OnePlust venni!

2023.02.10
| Telefonguru
Ahogy bemutatták a nemzetközi piacon is a OnePlus 11-et, úgy esett az ára az előző modelleknek. És ez jó.
Töltsd le! Ingyenes iGO Magyarország térképpel!

Töltsd le! Ingyenes iGO Magyarország térképpel!

2015.04.20
| iGO Szülinapp
Az iGO Navigation SzülinApp a legfrissebb Magyarország térképeket tartalmazza, és adatkapcsolat nélkül is mûködik, így nem kell aggódni az internethasználat miatt navigálás közben.
A Galaxy S22 Ultra nyerte 2022 legjobb nagy telefonja díját

A Galaxy S22 Ultra nyerte 2022 legjobb nagy telefonja díját

2022.12.29
| SamMobile
A Samsung az első okostelefon gyártók között volt, amely ebben az évben igazi csúcskategóriás okostelefont adott ki.