Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

2022.02.03
Címkék:

Honor

,

Kína


A HONOR első számú márka lett az Android okostelefonok piacán Kínában 2021 utolsó negyedévében, de az Apple még tartja a vezető helyét

Az IDC mobiltelefonokra vonatkozó negyedéves jelentése alapján a HONOR 2021 utolsó negyedévében felülmúlta a várakozásokat, és 253,4%-kal növelte a leszállított termékek számát Kínában az előző évhez képest. Ezzel az ország második legnagyobb okostelefon-márkája lett, az Android operációs rendszert futtató okostelefon-márkák között pedig az első helyen szerepel, köszönhetően a több mint 14,2 millió leszállított okostelefonnak. Az év egészét nézve a HONOR 38,6 millió telefont szállított le, túlszárnyalva a 2020-es adatokat, amivel az öt legnagyobb gyártó között szerepel.

 

A növekedésben meghatározó szerepet játszott az új prémium okostelefonok bejelentése, mint például a HONOR 50, a HONOR 50 Lite és a HONOR Magic V, ami a vállalat első hajlítható okostelefonja.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

2022-ben még nagyobb dobással készül a HONOR. A „Power of Magic”, azaz „A varázslat ereje” elnevezésű eseményen, amely a HONOR idei első nemzetközi eseménye, új technológiát és termékeket mutat be az MWC keretein belül február 28-án 13 órakor.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!