Megszűnik a Samsung Gear órák támogatása

2020.12.04| SamMobile

Haladni kell a korral, így a 2021. januárjában bemutatkozó Galaxy S21 modellek már nem kezelik a régi Gear készülékeket.

Nem teljesen váratlan a hír, de tény, hogy a Samsung Gear viselhető eszközei nem éppen mai darabok. Emiatt a következő csúcskategóriás okostelefonok egyszerűen nem lesznek már kompatibilisek a régi okos karkötőkkel és okosórákkal. Egészen pontosan jövő évtől kezdve az összes kiadott mobil támogatása megszűnik ezekre a kiegészítőkre.

Az információ a Galaxy Wearable (korábban Samsung Gear) app ütemtervéből származik, ugyanis az alábbi modellek egyszerűen nem szerepelnek a támogatási listán: Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo, Gear S és a Gear Fit, adta hírül a holland Galaxy Club.

Ezek a hordható kütyük már igen régiek, van, amelyik idén hat éves lett. Valószínűleg nem túl ésszerű elvárni, hogy a Samsung ennél sokkal tovább támogassa őket, figyelembe véve, hogy a készülékek a technológiai fejlődés fél évtizede alatt elképesztő mértékben változnak. A Samsung egyébként egyre jelentősebb fejlesztéseket tesz annak érdekében, hogy sokáig lehessen a készülékeit használni, például ősszel jelentette be, hogy garantálja bizonyos modelljeihez a három fő operációs rendszer frissítést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Tehát, amikor egy iparági vezető azt mondja, hogy csökken a támogatottsága a fitnesz trackereknek, amelyek ugyanolyan régiek, mint a viselhető kütyük koncepciója, joggal feltételezhetjük, hogy mindent megtett, amit ésszerűen tudott tenni az elkerülhetetlen késleltetése érdekében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.