Megszűnik a Samsung Gear órák támogatása

2020.12.04| SamMobile

Haladni kell a korral, így a 2021. januárjában bemutatkozó Galaxy S21 modellek már nem kezelik a régi Gear készülékeket.

Nem teljesen váratlan a hír, de tény, hogy a Samsung Gear viselhető eszközei nem éppen mai darabok. Emiatt a következő csúcskategóriás okostelefonok egyszerűen nem lesznek már kompatibilisek a régi okos karkötőkkel és okosórákkal. Egészen pontosan jövő évtől kezdve az összes kiadott mobil támogatása megszűnik ezekre a kiegészítőkre.

Az információ a Galaxy Wearable (korábban Samsung Gear) app ütemtervéből származik, ugyanis az alábbi modellek egyszerűen nem szerepelnek a támogatási listán: Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo, Gear S és a Gear Fit, adta hírül a holland Galaxy Club.

Megszűnik a Samsung Gear órák támogatása

Ezek a hordható kütyük már igen régiek, van, amelyik idén hat éves lett. Valószínűleg nem túl ésszerű elvárni, hogy a Samsung ennél sokkal tovább támogassa őket, figyelembe véve, hogy a készülékek a technológiai fejlődés fél évtizede alatt elképesztő mértékben változnak. A Samsung egyébként egyre jelentősebb fejlesztéseket tesz annak érdekében, hogy sokáig lehessen a készülékeit használni, például ősszel jelentette be, hogy garantálja bizonyos modelljeihez a három fő operációs rendszer frissítést.

Tehát, amikor egy iparági vezető azt mondja, hogy csökken a támogatottsága a fitnesz trackereknek, amelyek ugyanolyan régiek, mint a viselhető kütyük koncepciója, joggal feltételezhetjük, hogy mindent megtett, amit ésszerűen tudott tenni az elkerülhetetlen késleltetése érdekében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei