Megérkezett az Apple Music az LG tévékre

2021.11.18| 9to5mac

A Samsung okostévék után most már az LG okostévéken is elérhető lesz az Apple Music

Valamivel több mint egy éve debütált az Apple Music alkalmazás a Samsung okostévéken. Úgy tűnik, lejárt az exkluzivitás időszaka, mivel mától az Apple Music alkalmazás az LG Smart TV App Store-ban is elérhető.

 

Ez azt jelenti, hogy az Apple Music előfizetők (9,99 USD/hó) mostantól közvetlenül streamelhetik teljes zenei könyvtárukat, lejátszási listáikat, rádióállomásaikat (kompatibilis) LG okostévéjükről, anélkül, hogy Apple TV-re vagy egyéb kiegészítő konzolra lenne szükségük. A kezelőfelület és az általános felhasználói élmény nagyon közel áll ahhoz, amit az Apple TV-tulajdonosok a tvOS-en kapnak, az elegáns lapsáv navigációs sémával.

 

Úgy tűnik, hogy a teljes Apple Music-élmény támogatott, ami a tartalom szélességét illeti, beleértve a teljes könyvtári hozzáférést, a szerkesztői és algoritmikus lejátszási listákat, valamint a zenei videókat is. Az LG alkalmazás támogatja az Apple Music valós idejű dalszövegeket is, így követheti a dalszövegek teljes élményét a Now Playing képernyőn.

 

Nem világos, hogy ez az alkalmazás támogatja-e a legfejlettebb hangformátumokat, például a Dolby Atmos-t vagy a Lossless-t. Ezek a funkciók általában nagy feldolgozási teljesítményt igényelnek, az intelligens TV-processzorok képességein túl. Ha ezeket a szolgáltatásokat szeretné elérni a TV-n, használjon csatlakoztatott Apple TV boxot a lehető legjobb zenei élmény érdekében. Az LG TV különböző generációival való pontos modellkompatibilitás egyelőre nem ismert. A legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja, LG TV-jén felkeresi az alkalmazásboltot, és rákeres az „Apple Music” kifejezésre.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.