Megérkezett az Apple Music az LG tévékre

2021.11.18| 9to5mac

A Samsung okostévék után most már az LG okostévéken is elérhető lesz az Apple Music

Valamivel több mint egy éve debütált az Apple Music alkalmazás a Samsung okostévéken. Úgy tűnik, lejárt az exkluzivitás időszaka, mivel mától az Apple Music alkalmazás az LG Smart TV App Store-ban is elérhető.

 

Ez azt jelenti, hogy az Apple Music előfizetők (9,99 USD/hó) mostantól közvetlenül streamelhetik teljes zenei könyvtárukat, lejátszási listáikat, rádióállomásaikat (kompatibilis) LG okostévéjükről, anélkül, hogy Apple TV-re vagy egyéb kiegészítő konzolra lenne szükségük. A kezelőfelület és az általános felhasználói élmény nagyon közel áll ahhoz, amit az Apple TV-tulajdonosok a tvOS-en kapnak, az elegáns lapsáv navigációs sémával.

 Megérkezett az Apple Music az LG tévékre

Úgy tűnik, hogy a teljes Apple Music-élmény támogatott, ami a tartalom szélességét illeti, beleértve a teljes könyvtári hozzáférést, a szerkesztői és algoritmikus lejátszási listákat, valamint a zenei videókat is. Az LG alkalmazás támogatja az Apple Music valós idejű dalszövegeket is, így követheti a dalszövegek teljes élményét a Now Playing képernyőn.

 

Nem világos, hogy ez az alkalmazás támogatja-e a legfejlettebb hangformátumokat, például a Dolby Atmos-t vagy a Lossless-t. Ezek a funkciók általában nagy feldolgozási teljesítményt igényelnek, az intelligens TV-processzorok képességein túl. Ha ezeket a szolgáltatásokat szeretné elérni a TV-n, használjon csatlakoztatott Apple TV boxot a lehető legjobb zenei élmény érdekében. Az LG TV különböző generációival való pontos modellkompatibilitás egyelőre nem ismert. A legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja, LG TV-jén felkeresi az alkalmazásboltot, és rákeres az „Apple Music” kifejezésre.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei