MagSafe tokok jönnek androidos telefonokra is

2023.02.06| Android Authority
Címkék:

MagSafe


A MagSafe kiegészítők Android telefonokon való használatának problémája az, hogy ahhoz, hogy ragaszkodjanak a telefonhoz, az adott telefonnak valamilyen formában rendelkeznie kell a szabadalmaztatott mágnessorral.

A MagSafe adaptergyűrűk jó megoldásnak bizonyultak egy ideig, de kissé csúnyák, és a telefont a zsebébe csúsztatva megakadhatnak. A tokok zökkenőmentesebbek; elrejtik a mágneseket. Eddig azonban a MagSafe Android tokok vagy túl drágák voltak (Moment, Mous, Pitaka), vagy túl olcsók és névtelenek.

Az új Samsung Galaxy S23 sorozat az első, legszembetűnőbb példa arra, hogy a dolgok bizony változnak. A Spigen, a Ringke, a Nillkin és az UAG MagSafe-kompatibilis tokot készített a Galaxy S23 sorozathoz. Ezen márkák egyikében sem volt ilyen az S22 sorozathoz. Az a tény, hogy jól ismert, de megfizethető márkák csatlakoznak a harchoz, azt jelenti, hogy ez széles körben elérhető újítás lesz.

Noname tokok az Amazonon az S22 szériához

A mágnesek nagyon menők és nem tesznek különbséget iPhone és Android telefonok között. Rendszerben használhatók a különböző gyártók termékei. Ezek a MagSafe-tokok a Qi2 év végi érkezéséig kifogástalan megoldást jelenthetnek.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

MagSafe tok a Spigentől S23 Ultrára

És annak ellenére, hogy az ismert tokgyártók még mindig az olyan csúcskategóriás telefonokra korlátozzák a MagSafe-kísérletet, mint a Galaxy S23, ez a közelgő dolgok jele. Valószínűleg belátható időn belül a középkategóriás telefonokat is eléri a „MagSafe-láz”.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.