LG Optimus Pad LTE — az LG első LTE-képes táblagépe

2012.01.26| LG

A dél-koreai gyártó bemutatta első LTE-képes, True HD IPS kijelzővel felszerelt táblagépét.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az LG első LTE-képes táblagépe, az LG Optimus Pad LTE elsőként Koreában mutatkozott be. Az LTE technológia mellett a csúcstechnológiás tablet legfontosabb jellemzője az 1280 x 720 felbontású, True HD IPS kijelző. Ez az a két tulajdonság, amely már az LG Optimus LTE okostelefont is megkülönböztette versenytársaitól. „Mivel a táblagépek egy átlagos okostelefonnál ötször nagyobb adatforgalmat generálnak, magától értetődő, hogy a tablet-használók gyorsabb internet kapcsolatot követelnek meg. Az LG LTE technológiája és a táblagép formátum kombinálása nagyszerű megoldás azok számára, akik út közben, elsődleges kommunikációs eszközként használnak tabletet.” — nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

A csúcstechnológiás LG Optimus Pad LTE 1280 x 720 felbontású, True HD IPS kijelzőjén tökéletesen élvezhetők a nagyfelbontású (HD) multimédiás tartalmak. Ezen felül a 8 megapixeles kamera segítségével nagyfelbontású videók is készíthetők. Az LG Optimus Pad LTE a táblagépek között a világon elsőként 32 GB-os SD memóriakártyával bővíthető, felismerve azt a tényt, hogy az ilyen készülékek tulajdonosai rendszerint nagy hangsúlyt fektetnek a multimédiás tartalmakra. A fenti funkciók mellett az LG Optimus Pad LTE könnyen kezelhetőséget kínál és olyan funkciókat, mint például a Smart Movie Editor, amely képek és videók szerkesztésére való.

A Web Duet funkcióval e-maileket és szöveges üzenetek küldhetünk/fogadhatunk, valamint megoszthatunk és kereshetünk a közösségi hálózatokon, míg az On-Screen Phone (OSP) funkció összeköttetést biztosít LG okostelefonokkal. Az LG Optimus Pad LTE hordozhatósága és esztétikus megjelenése mellé mindössze 479 g-os súly és 9,34 mm-es vastagság társul. A 1,5 GHz-es, kétmagos processzorral és az Android 3.2 Honeycomb operációs rendszerrel felszerelt legújabb LG táblagép igazán kimagasló teljesítményt nyújt. A készülék támogatja továbbá a HDMI és DLNA szabványokat is.

Termékjellemzők:

• Android 3.2 Honeycomb

• 32 GB felhasználói memória (MicroSD kártyával bővíthető további 32 GB-tal)

• Méret: 245 x 151,4 x 9,34 mm

• Súly: 497 g

• 8,9 hüvelykes (23 cm) IPS True HD kijelző, felbontás: 1280 x 768

• 8 MP (hátlapi) / 2 MP (előlapi) kamera

• Qualcomm 1,5 GHz-es kétmagos/kétcsatornás processzor

• Akkumulátor: 6800 mAh

• HDMI és DLNA szabvány





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.