Lenovo Xiaoxin Pad Plus remek áron!

2022.02.11| Tomtop

Egy jó középkategóriás 8 magos táblagépet találtunk 89 ezer forintért EU-s raktárból.

A Lenovo esetében elég jellemző, hogy az itthon is kapható készülékei más néven Kínából is megrendelhetőek. Különbségek mindig fellelhetőek az európai és a kínai verziók között, de ez a tabletek esetében tényleg minimális szokott csak lenni. A radarunkra került Lenovo Xiaoxin Pad Plus, a Tab P11 Plus testvére, mely most nagyon kedvező áron érhető el.

 

A Xiaoxin Pad Plus is egy elég erős gép, amiben egy 8 magos Snapdragon 750G processzor kapott helyet, plusz egy  6 GB memória, valamint 128 GB háttértár. A tárhely bővíthető, micro SD kártyát tehetünk bele. A készülék elég nagy akkumulátort kapott, 7700 mAh-s, és a szemet a 11 inch-es, 2K felbontású kijelzőjével elégítik ki. A táblagép egy 8 és egy 13Mp-es arcfelismerésre képes kamerával is rendelkezik, és emellett van dual WiFi, Bluetooth 5.0, Type-C 3.1, dupla mikrofon, négy darab JBL hangszóró és Dolby Atmos támogatás is. SIM kártya slot azonban nincs a készülékben a táblagép csak wifi-vel használható. A szoftveres környezet hozza az elvárhatót, Android 11-et futtat a gép, van mindenféle nyelv, és Google Play is

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

Szóval összességében megállapítható, hogy egy igazán erős középkategóriás táblagépről van szó, ami most mindössze 250,59 EUR-ért, azaz kb. 89 ezer Forintért megvehető EU-s raktárból a Tomtop-on.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.