Lenovo Xiaoxin Pad Plus remek áron!

2022.02.11| Tomtop

Egy jó középkategóriás 8 magos táblagépet találtunk 89 ezer forintért EU-s raktárból.

A Lenovo esetében elég jellemző, hogy az itthon is kapható készülékei más néven Kínából is megrendelhetőek. Különbségek mindig fellelhetőek az európai és a kínai verziók között, de ez a tabletek esetében tényleg minimális szokott csak lenni. A radarunkra került Lenovo Xiaoxin Pad Plus, a Tab P11 Plus testvére, mely most nagyon kedvező áron érhető el.

 Lenovo Xiaoxin Pad Plus remek áron!

A Xiaoxin Pad Plus is egy elég erős gép, amiben egy 8 magos Snapdragon 750G processzor kapott helyet, plusz egy  6 GB memória, valamint 128 GB háttértár. A tárhely bővíthető, micro SD kártyát tehetünk bele. A készülék elég nagy akkumulátort kapott, 7700 mAh-s, és a szemet a 11 inch-es, 2K felbontású kijelzőjével elégítik ki. A táblagép egy 8 és egy 13Mp-es arcfelismerésre képes kamerával is rendelkezik, és emellett van dual WiFi, Bluetooth 5.0, Type-C 3.1, dupla mikrofon, négy darab JBL hangszóró és Dolby Atmos támogatás is. SIM kártya slot azonban nincs a készülékben a táblagép csak wifi-vel használható. A szoftveres környezet hozza az elvárhatót, Android 11-et futtat a gép, van mindenféle nyelv, és Google Play is

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

Szóval összességében megállapítható, hogy egy igazán erős középkategóriás táblagépről van szó, ami most mindössze 250,59 EUR-ért, azaz kb. 89 ezer Forintért megvehető EU-s raktárból a Tomtop-on.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei