Kospet T2 Special Edition és M2 strapabíró okosórák akcióban

2024.02.28| (x)

Partnerünk, a Kospet most két strapabíró okosórát is akciózik saját weboldalán, ezek a Kospet T2 Special Edition és a Kospet M2.

A gyártó a kedvezményes árat a Kospet T2 Special Edition és a Kospet M2 órákra kínálja. Érdemes figyelni a cég weboldalát, mert minden korábbinál alacsonyabb áron vásárolhatók meg az órák jelenleg náluk. 

A Kospet oldaláról ingyenes a szállítás és az áfával sem lesz gond. 7 napos pénzvisszafizetési, 30 napos visszaküldési és 2 év garanciát vállalnak a náluk árult készülékekre. Jelenleg tavaszi akció (Spring Sale) fut náluk, így a nem promóció kódos termékek esetén a havi akciók között is érdemes kutakodni. 

A két okosóra közös vonása a vízálló burkolat, az ehhez kapcsolódó strapabíró kialakítás, a Bluetooth hanghívás, valamint a T2 Special esetében a rozsdamentes acél szíj. 

A Kospet T2 Special Edition attól speciális, hogy jár hozzá a sima T2-höz képest a már említett rozsdamentes acél szíj. Minden más tudás azonos, tehát van egy IP69, IP69K és MIL-STD-810H szabványoknak megfelelő fém tokot. A kijelző 1.43 colos, 466×466 pixel felbontású AMOLED panel, Always-on Display támogatással. 

Az okosóra 70 sport módot ismer, ebből 6-ot automatikusan el is indít, tud pulzust és véroxigén szintet mérni, alvást figyelni, érdekessége a Bluetooth hanghívás, ami annyit tesz, hogy csatlakoztatott és közelben lévő telefon esetén az órán keresztül is folytathatunk beszélgetést, hiszen van hangszórója és mikrofonja is. 

A Kospet T2 Special Editionben egy 410 mAh-s akkumulátor teljesít szolgálatot, amely a gyártó szerint átlagos használat mellett 10-15 napot bír egy töltéssel, a mindig aktív kijelző viszont 2-3 napra csökkenti a rendelkezésre állást. 

A Kospet Tank T2 Special Edition a KOLNYT215 kuponkóddal most 89.25 dolláros áron szerezhető be, ez átszámítva nagyjából 32.300 forintot jelent. 

A Kospet Tank M2 szintén egy strapabíró okosóra IP68, IP69K és MIL-STD810H szabványoknak megfelelő kialakítással. A kijelző 1.85 colos, azonban a felbontás csak 320×385 pixel, a panel pedig IPS.

A Tank M2 is képes a fent is említett alapvető egészségügyi funkciókra, mint lépésszámlálás, pulzusmérés, véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás, valamint 70 sport módot ismer és ugyanúgy képes a Bluetooth hívásra párosított okostelefonnal. Extraként a gyártó adatai szerint az óra támogatja a magyar nyelvet is. A burkolat egy 380 mAh-s akkumulátort tartalmaz, így AoD hiányában 10-15 napos üzemidőre számíthatunk. 

A Kospet Tank M2 a KOLNYM210 kuponkóddal most mindössze 76.5 dolláros, 27.700 forintos áron érhető el. 



 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.