Kospet T2 Special Edition és M2 strapabíró okosórák akcióban

2024.02.28| (x)

Partnerünk, a Kospet most két strapabíró okosórát is akciózik saját weboldalán, ezek a Kospet T2 Special Edition és a Kospet M2.

A gyártó a kedvezményes árat a Kospet T2 Special Edition és a Kospet M2 órákra kínálja. Érdemes figyelni a cég weboldalát, mert minden korábbinál alacsonyabb áron vásárolhatók meg az órák jelenleg náluk. 

A Kospet oldaláról ingyenes a szállítás és az áfával sem lesz gond. 7 napos pénzvisszafizetési, 30 napos visszaküldési és 2 év garanciát vállalnak a náluk árult készülékekre. Jelenleg tavaszi akció (Spring Sale) fut náluk, így a nem promóció kódos termékek esetén a havi akciók között is érdemes kutakodni. 

A két okosóra közös vonása a vízálló burkolat, az ehhez kapcsolódó strapabíró kialakítás, a Bluetooth hanghívás, valamint a T2 Special esetében a rozsdamentes acél szíj. 

A Kospet T2 Special Edition attól speciális, hogy jár hozzá a sima T2-höz képest a már említett rozsdamentes acél szíj. Minden más tudás azonos, tehát van egy IP69, IP69K és MIL-STD-810H szabványoknak megfelelő fém tokot. A kijelző 1.43 colos, 466×466 pixel felbontású AMOLED panel, Always-on Display támogatással. 

Az okosóra 70 sport módot ismer, ebből 6-ot automatikusan el is indít, tud pulzust és véroxigén szintet mérni, alvást figyelni, érdekessége a Bluetooth hanghívás, ami annyit tesz, hogy csatlakoztatott és közelben lévő telefon esetén az órán keresztül is folytathatunk beszélgetést, hiszen van hangszórója és mikrofonja is. 

Kospet T2 Special Edition és M2 strapabíró okosórák akcióban

A Kospet T2 Special Editionben egy 410 mAh-s akkumulátor teljesít szolgálatot, amely a gyártó szerint átlagos használat mellett 10-15 napot bír egy töltéssel, a mindig aktív kijelző viszont 2-3 napra csökkenti a rendelkezésre állást. 

A Kospet Tank T2 Special Edition a KOLNYT215 kuponkóddal most 89.25 dolláros áron szerezhető be, ez átszámítva nagyjából 32.300 forintot jelent. 

A Kospet Tank M2 szintén egy strapabíró okosóra IP68, IP69K és MIL-STD810H szabványoknak megfelelő kialakítással. A kijelző 1.85 colos, azonban a felbontás csak 320×385 pixel, a panel pedig IPS.

A Tank M2 is képes a fent is említett alapvető egészségügyi funkciókra, mint lépésszámlálás, pulzusmérés, véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás, valamint 70 sport módot ismer és ugyanúgy képes a Bluetooth hívásra párosított okostelefonnal. Extraként a gyártó adatai szerint az óra támogatja a magyar nyelvet is. A burkolat egy 380 mAh-s akkumulátort tartalmaz, így AoD hiányában 10-15 napos üzemidőre számíthatunk. 

Kospet T2 Special Edition és M2 strapabíró okosórák akcióban

A Kospet Tank M2 a KOLNYM210 kuponkóddal most mindössze 76.5 dolláros, 27.700 forintos áron érhető el. 



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei