Jön az Apple saját kártyaelfogadó alkalmazása

2022.02.11
Címkék:

Apple


Tap to Pay: Az Apple is beszáll a mPOS piacba. Hamarosan a iPhone-ok is kártyalfogadó eszközökké válnak.

Az Apple ma bejelentette, hogy iPhone-on bevezeti az érintéssel történő fizetést. Az új képesség kereskedők millióinak teszi majd lehetővé az Egyesült Államokban, a kisvállalkozásoktól a nagykereskedőkig, hogy iPhone-juk használatával zökkenőmentesen és biztonságosan fogadják el az Apple Pay-t, az érintés nélküli hitel- és betéti kártyákat, valamint más digitális pénztárcákat egyetlen érintéssel iPhone-jukra, minden további hardver vagy fizetési terminál szükségessége nélkül.

Az érintéssel történő fizetés iPhone-on elérhető lesz a fizetési platformok és az alkalmazásfejlesztők számára, hogy integrálódjanak iOS-alkalmazásaikba, és fizetési lehetőséget kínálhassanak üzleti ügyfeleiknek. A Stripe lesz az első fizetési platform, amely idén tavasszal kínál érintéssel fizetést iPhone-on üzleti ügyfelei számára, ideértve a Shopify Point of Sale alkalmazást is. Illetve további fizetési platformok és alkalmazások fognak megjelenni még ebben az évben.

 

Amint elérhetővé válik az érintéssel történő fizetés iPhone-on, a kereskedők feloldhatják az érintés nélküli fizetés elfogadását egy támogatott iOS-alkalmazáson keresztül iPhone XS vagy újabb eszközön. Fizetéskor a kereskedő egyszerűen felszólítja az ügyfelet, hogy tartsa kézben iPhone-ját vagy Apple Watch-ját, hogy Apple Pay-el, érintés nélküli hitel- vagy betéti kártyájával vagy más digitális pénztárcájával fizessen a kereskedő iPhone-ja közelében, és a fizetés biztonságosan megtörténik az NFC technológia segítségével. Nincs szükség további hardverre az Tap to Pay fizetésen keresztül történő érintéssel történő fizetés elfogadásához iPhone-on, így a vállalkozások bárhonnan fogadhatnak fizetéseket. Az Apple Pay fizetést már az amerikai kiskereskedők több mint 90 százaléka elfogadja, és ezzel az új lehetőséggel gyakorlatilag minden kis- és nagyvállalkozás lehetővé teszi majd ügyfelei számára, hogy a pénztárnál érintéssel fizethessenek iPhone-on. Az érintéssel történő fizetés iPhone-on az év végén az Egyesült Államokban található Apple Store-ban is elérhető lesz.

Az iPhone érintéssel történő fizetésével az ügyfelek fizetési adatait ugyanaz a technológia védi, amely az Apple Pay-t priváttá és biztonságossá teszi. Az iPhone-on az érintéssel történő fizetéssel végrehajtott összes tranzakció titkosított és a Secure Element használatával kerül feldolgozásra, és az Apple Payhez hasonlóan az Apple sem tudja, hogy ki és mit vásárol.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.