Itthon a Sony csúcsmobil!

2017.05.17| Sony

Hazánkban is elindult az előrendelés az Xperia XZ Premiumra!

A Sony Mobile Communications az idei, barcelonai Mobile World Congress-en bemutatott legújabb csúcskészüléke, a Sony Xperia XZ Premium már előrendelhető Magyarországon. A 2017. május 17-én kezdődő előrendelésben résztvevők egy közel 100 000 Ft értékű Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kapnak ajándékba a promóciós készlet erejéig. A legújabb csúcskészülék márkanagykövete hazánkban a népszerű énekes, Vastag Csaba, aki már több, sikeres közös kampányban is együttműködött a márkával.

Csaba már ki is próbálta az XZ Premium és az MDR-100ABN fejhallgató ütős kombinációját. A promóció részleteiről ezen a linken lehet tájékozódni. 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Sony Mobile ezzel együtt bemutatta a világ első, okostelefonnal és közösségi együttműködéssel forgatott szuper lassított rövidfilmjét, amit – a díjnyertes Chris Cairns rendező irányítása alatt – 21 nemzet 120 amatőr filmkészítője hozott létre. A film jelenetei az új Xperia XZ Premium forradalmi Motion Eye kamerájával készültek, melynek szuper lassított videói az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.