Így fog kinézni a One UI 3.0

2020.11.02| Gizmo China
Címkék:

One Ui

,

One UI 3.0


A Samsung bemutatta a One UI 3.0 funkcióit weboldalán. A maláj oldalra kikerült képeket az XDA-sok vették észre.

A dél-koreai gyártó már jó ideje több okostelefonon is teszteli a One UI legújabb verzióját, a 3.0-t, azonban hivatalosan még nem mutatta be. A vállalat általában a Samsung Developer Conference eseményén prezentálja az új szoftvert, de az idei kiállítást a járvány miatt lemondták. Ettől függetlenül cég készített egy dedikált oldalt, ahonnan az alábbi képek is letölthetők. A microsite-nek köszönhetően sejthető, hogy a novemberben érkező update-ek miatt hamarosan leleplezi a cég a friss verzió minden újdonság.

A Samsung Android 11 rendszeren alapuló One UI 3.0 szoftvere már elérhető több zászlóshajó számára béta verzióban, ha valaki szereti a kihívásokat. Igaz, ezekre a tesztekre csak bizonyos országokból és készülékekkel lehet jelentkezni. A Samsung még nem hozta nyilvánosságra a kompatibilis készülékek listáját és az ütemtervet a frissítéshez, ahogy azt a Huawei épp a múlt héten megtette az EMUI 11 és a Magic UI 4.0-val.

Ami a funkciókat illeti, az első és legfontosabb az Android 11 médiavezérlőinek implenetálása a gyors panelre, így könnyedén módosíthatnak a felhasználók a zene/videó lejátszásán bármilyen alkalmazásból. Az értesítési felület még több tartalmat tud megjeleníteni.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A különböző képernyő méretek támogatása szintén újdonság, ez főleg az olyan eszközökben hasznos, mint a Samsung Galaxy Z Fold 2, ahol az első, kis kijelzőn lévő tartalom szétnyitáskor „átkerül” jóval nagyobb méretben a belső, nagy megjelenítőre, így teljesen más optimalizációt igényel. Az oldal megerősíti a One Ui 3.0 frissítéssel elérhető Dual Preview és Rear Cam Selfie funkciók érkezését a készülékhez.

Annak érdekében, hogy a felhasználók zárképernyője mindig friss legyen, a One UI frissítés 5 új kategóriát hoz a dinamikus háttérképekhez, növelve ezzel az összesített számot 10-re. Végül, de nem utolsósorban, a Samsung telefonjai támogatják a teljes képernyős videohívásokat az alapértelmezett telefonban.



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.