Idén érkezhet a régóta várt Oppo telefon

2021.10.23| GsmArena
Címkék:

Oppo


Legújabb pletykák állítják, hogy még év vége előtt bemutathatják az Oppo összehajtható okostelefonját.

Már egy jó ideje pletykálják, hogy az Oppo egy összehajtható okostelefonon dolgozik, továbbá, hogy idén már bemutatásra is kerülhet. Bár nem 2021 első felében indult, de a legújabb híresztelések szerint jó úton halad, hogy év vége előtt hivatalossá váljon.

A friss információ Kínából származik és állítja, hogy már novemberben be fogják jelenteni az új összehajtható készüléket. Állítólag az okostelefon egy 8 hüvelykes összehajtható 120 Hz-es frissítési gyakoriságú, LTPO kijelzővel fog rendelkezni, amit nagy valószínűséggel a Samsung fog gyártani. A Qualcomm Snapdragon 888 fogja hajtani az újonnan érkező okostelefont.

Régebbi pletykák szerint az Oppo új okoseszköze 50 MP-es főkamerával, Sony IMX766-os érzékelővel és 32 MP-es szelfikamerával lesz ellátva, illetve oldalra szerelt ujjlenyomatolvasóval fog érkezni.

A mai szivárgásból arra lehet következtetni, hogy ez a készülék nem lesz egy olcsó mulatság, bár nem is vártunk mást tőle. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Kínán kívül meg fog-e jelenni máshol, de bízunk benne, hogy eléri a globális piacot is.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.