Hivatalosan is itt van végre a OnePlus 2!

2015.07.28| OnePlus

Ma hajnalban végre hivatalosan is bemutatták a OnePlus One utódját, a OnePlus 2 okostelefont, amely extrém jó tudással és még mindig vékonyan fogó ceruzával írt árat kapott.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ma hajnalban végre hivatalosan is bemutatták a OnePlus One utódját, a OnePlus 2 okostelefont, amely extrém jó tudással és még mindig vékonyan fogó ceruzával írt árat kapott. Hosszú hónapok pletykái és információmorzsái után vége a titkolózásnak, minden kiderült a OnePlus 2-ról. Az új modell magnézium készülékburkolatot és fém gombokat kapott a prémium érzésért, ez a két újdonság drasztikus minőségbeli emelést jelent a OnePlus One-hoz képest. Összesen 175 grammot nyom a mérlegen, így majdnem pontosan annyi, mint a Samsung Galaxy Note 4, ehhez pedig 9.85 mm vastag burkolat jár (végre valaki a minőségre és nem a vékonyságra utazik). A gyári, már ismert, nem csúszós hátlap cserélhető lesz, akárcsak az előd esetében, a választható anyagok között megtalálható bambusz, kevlár és rózsafa.

Ahogy az várható volt, a OnePlus 2-ba a Snapdragon 810 került, azonban a már továbbfejlesztett, tehát nem túlmelegedős, v2.1 változat. Ezt egészíti ki 4 gigabájt RAM és 16 vagy 64 gigabájt belső tárhely, bővíthetőségről nem esett szó, így sajnos a microSD opciója kimaradt a repertoárból. Az új OnePlus megjelenítőjének felbontása és mérete maradt a régi, így 5.5 col képátlón 1080p felbontás adott, azonban az új megjelenítő fényesebb és színhűbb elődjéhez képest.

Jó hír a ma már alap elvárásnak minősülő ujjlenyomat-olvasó jelenléte, amely állítólag gyorsabb lesz még az Apple iPhone 6-ban megtalálható TouchID-nál is, valamint egy felhasználó akár ötféle ujjlenyomatot is rögzíthet. A OnePlus 2 különlegessége az USB Type-C port jelenléte, a készülékhez a csomagban jár majd egy adapter, hogy teljes mértékben kompatibilissé tegyék a telefont a régebbi microSD kialakítású kiegészítőkkel. A OnePlus 2-ban helyet kapott két SIM kártya slotja, valamint 4G hálózati támogatás is.

A hátlapi kamera minden földi jóval ellátott, hiszen a 13 megapixeles villanóhoz jár optikai képstabilizátor, lézeres autofókusz, és 1.3 µm pixelek. Videóból 4K felbontást is tud rögzíteni, ráadásul akár 120fps-sel is, ez esetben 720p felbontással persze. Az előlapi kamera öt megapixeles, szelfi készítésre tökéletes. A OnePlus 2 akkumulátora 3300 mAh kapacitású, így röhögve elmegy egy vagy akár két napot is, egyetlen feltöltéssel. A OnePlus 2 kisebb, 16 gigabájtos változatáért 329 dollárt, míg a 64 gigabájtosért 389 dollárt kérnek. Hazánkban nagyjából ugyanezekkel az árakkal számolhatunk, csak euróban kifejezve. A OnePlus 2 augusztus 11-től lesz elérhető először, de csak bizonyos, a cég számára preferált országban.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!