Fotókon az olcsó Galaxy Note 10!

2020.01.02| GSM Arena

Élőképeken nézhetjük meg a hamarosan debütáló Note 10 Lite okostelefont.

Alig két hete kaptuk az első render képeket a Note széria legújabb tagjáról, máris élőképekkel is szolgálhatunk. Ahogy az egyértelműen látszik, a Samsung Galaxy Note 10 Lite középre helyezett lyukkamerát kap az előlapon, a hátlapra pedig három optikás összeállítást álmodtak meg a mérnökök a bal felső sarokba, négyzet alakú szigetben, ahogy az újabban menő a gyártók szerint.

A Note 10 Lite hátsó burkolata fényes, ujjlenyomat-olvasót nem látni rajta, így minden valószínűség szerint ez a lehetőség a kijelzőbe ágyazva található. A hangerőgombok és a bekapcsoló gomb a jobb oldalra került, alulról pedig a Bluetooth 5.1-gyel kapcsolódó S-Pen húzható elő a házból.

Bár a gyártó egyelőre nem árult el semmit hivatalosan a Samsung Galaxy Note 10 Lite-ról, a múlt héten kikerült teljes specifikációs lista szerint Exynos 9810 SoC, 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tároló várható. A kijelző 6.7 colos, full HD+ felbontású AMOLED panel, a 4500 mAh-s telep pedig a 25 wattos gyorstöltést is támogatja. A Note 10 Lite előlapi kamerája 32 megapixel felbontású lesz, a hátlapra pedig három darab, egyenként 12 megapixeles érzékelő kerül, a fő optika mellett teleobjektív és ultraszéles kamera található.

A pletykák szerint a Note 10 Lite bármelyik nap bejelentésre kerülhet, az ára Európában 610 euró, átszámítva nagyjából 200 ezer forint körül várható.

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.