Színesednek a Galaxyk

2019.11.11| My Smart Price

Friss pletykából derült ki, milyen színekben várható több Galaxy modell, telefon és fülhallgató.

Ahogy azt már tudni lehet, a Samsung összesen ötféle Galaxy S11-et mutat be jövőre, érdemes arra is koncentrálni, milyen színek közül választhatunk, még akkor is, ha ez kevésbé kardinális kérdés. A sokféle variáns miatt nem lett modellenként hatalmas a választék, így az S11 kék, szürke és fekete árnyalatokban kerülhet a piacra, a olcsóbb S11e kék, szürke és pink színekben, míg az S10 lite fekete, kék és fehér verzióban lesz kapható.

Színesednek a Galaxyk

A szintén jövőre érkező Note 10 lite azonban sokkal izgalmasabb, piros, ezüst, fekete és talán aura színeket kaphat. A telefonok mellett a Galaxy Buds fülesekből is érkezik a következő generáció, méghozzá kék, pink, fekete és fehér modellek képében

Nyilvánvalóan ez nem a végleges kínálat, a 2020 februári bejelentés, majd márciusi piacra kerülés után nagy az esély újabb színek palettához adására, a Samsung ebben erős szokott lenni, de az S11-eknél valóban nem a szín lesz a legfontosabb. Idén a Galaxy S10-ek nem teljesítettek annyira jól, mint a korábbi modellek, így belehúz a vállalat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei