Több országba érkezik a jobb Galaxy S11

2019.12.11| Android Authority

A dél-koreai gyártó hosszú évek óta kétféle chipsettel szereli fel mobiljait régiónként.

A Qualcomm Snapdragon SoC-ok általában a középkategóriás modellekbe, illetve az amerikai piacra készülnek, míg a saját fejlesztésű, elvileg előbbivel egyenértékű Exynos processzorokat pedig az európai piacra szánja. Jó hír, hogy a friss, a koreai The Electől származó pletykák szerint több ország kaphatja meg a Galaxy S szériában a Snapdragonnel felszerelt verziót.

Üröm az örömben, hogy a forrás egyelőre az anyaországot, Koreát jelölte meg biztosra országként, amely szintén Snapdragon 865-ös Galaxy S11-eket kap Észak-Amerika, Kína és Japán után, de még rosszabb, hogy Európa biztosan kivétel lesz. Az egyelőre nem világos, hogy a Közel-Kelet, illetve Afrika továbbra is Exynos alapú mobilokat kap-e, de nagy az esély rá, ezek a régiók ugyanis az európai piaccal megegyező telefonokat kapnak.

Több országba érkezik a jobb Galaxy S11

Belső forrásokra hivatkozva a döntést a Snapdragon 865 és az Exynos 990 közötti méretes teljesítménybeli különbség hozta meg, ugyanis már az Exynos lapkakészlettel felszerelt Galaxy S10 is elmaradt párjától grafikai és többmagos teljesítményben, valamint tartós terhelésben egyaránt. A Samsung Exynos processzora egyedül az egymagos munkában volt jobb a Qualcomm processzoránál. A hír egyébként alig egy hónappal azután érkezett, hogy a Samsung bejelentette, leállítja az Austinban, Texasban működő CPU részlegét.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei