Élőben az iPhone 12 MagSafe (fotókkal)

2021.07.20| 9to5Mac

Friss fotókon mutatjuk be az Apple iPhone 12 szériához való MagSafe Battery Packot.

Az Apple iPhone 12 MagSafe akkumulátorcsomagja a múlt heti bejelentése után a hét végén kezd el érkezni az ügyfelekhez, de egy szerencsés vevőnek sikerült korán kezébe vennie. A Reddit fórumon közzétett képek az első valós képeket adják, részletesen az illeszkedésről, a kivitelről és a vastagságról.

A Redditen Steven Russell elmondta, hogy a hétvégén átvehette a MagSafe akkumulátort a helyi Apple Store-ban Memphisben, Tennessee államban. Mindezt annak ellenére, hogy az Apple online áruháza jelenleg azt mutatja, hogy a MagSafe akkumulátorcsomag egyetlen Apple Store-ban sem érhető el és az online megrendeléseket a hónap vége felé szállítják.

Russell megosztott néhány korai benyomást az iPhone 12 MagSafe akkumulátorról:

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • Sima kemény műanyagból van, nem szilikon, mint feltételeztem.
  • Érezhetően ez jobban fogja bírni.
  • A mágnes ERŐS. Látom, ez gond lesz a bőrtokokkal és a kör alakú lenyomattal.
  • Tökéletes kombináció fehér szilikon tokkal.

Russell azt is megjegyezte, hogy „határozottan nagy vastagságot ad” az iPhone 12-hez, „kb. akkora méretű”, mint Mophie versenytársa, valamint a gyári megoldás lekerekített élei kevésbé vágják a kezet.

Az Apple a múlt héten jelentette be az iPhone 12-hez készült MagSafe Battery Packot, amely saját alternatívaként szolgál a már meglévő Mophie és Anker kínálathoz. Mágnesesen csatlakozik az iPhone 12 mini, az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max hátoldalához, és a csatlakoztatott iPhone-t 5W-tal tölti. 11,13Wh akkumulátorral rendelkezik, amely kisebb, mint a Mophie és az Anker.

Az első MagSafe akkumulátor-rendelések várhatóan a hét végén fognak megérkezni, ekkor várhatóan hivatalosan is megjelenik az Apple Store-ban. Neked hogy tetszik?

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.