Élőben a kék Samsung Galaxy S4 Active-val

2013.06.19| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó múlt héten mutatta be a Samsung Galaxy S4 Active készüléket, amely por- és vízálló burkolattal enyhén stapamobilnak mondható.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A nagyobbik dél-koreai gyártó múlt héten mutatta be a Samsung Galaxy S4 Active készüléket, amely por- és vízálló burkolattal enyhén stapamobilnak mondható. Az öt colos, kesztyűs használatot is támogató TFT LCD kijelzővel, 8 megapixeles, Aqua Mode, tehát víz alatti fotózást is elérhetővé tévő kamerával gyengébb tudást biztosít mint a testvérmodell Samsung i9500 Galaxy S4. A kínai Twitteren, a Weibon bukkantak fel a lent látható képek, amelyeken az Active mutatkozik be Blue Artic színben.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ez baj: nem lesz vízálló a Galaxy S6

Ez baj: nem lesz vízálló a Galaxy S6

2015.01.22
| BGR
A friss információk nem jó hírt hoztak, úgy tûnik, a Samsung Galaxy S6 nem lesz vízálló, így elveszti elõdje egyik legnagyobb sikert aratott funkcióját.
Nokia Lumia 620 vízálló kivitelben

Nokia Lumia 620 vízálló kivitelben

2013.08.26
| Phone Arena
A Lumia modellek rajongói számára jó hírünk van, aki eddig kereste a por- és cseppálló Windows Phone 8-as Nokia okostelefont, végre megtalálta, ez a Nokia Lumia 620 Protected Edition.
Megjelent! Por- és vízálló a Samsung Galaxy S4 Active

Megjelent! Por- és vízálló a Samsung Galaxy S4 Active

2013.06.05
| GSM Arena
Hivatalosan is megjelent a por- és vízálló Samsung Galaxy S4 Active.
Ez a vízálló Samsung Galaxy S4 Active

Ez a vízálló Samsung Galaxy S4 Active

2013.05.21
| GSM Arena
Már a Samsung Galaxy S4 megjelenése előtt elkezdett keringeni a pletyka a por- és vízálló változatról, a jelek szerint pedig nem véletlen.