Elég kompakt óra lesz a OnePlus Watch

2021.03.17| GsmArena
Címkék:

OnePlus Watch


Kiszivárgott a hamarosan bemutatásra kerülő OnePlus Watch, a cég első okosórája.

A OnePlus Watch március 23-án kerül bemutatásra a OnePlus 9 sorozat mellett. Már egy ideje folyamatosan szivárogtak ki információk a OnePlus 9 szériáról, viszont az okosóráról nagyon ritkán esett szó. Azonban a mai napon ez megváltozott, mivel a OnePlus Watch legfontosabb specifikációi kiderültek, így szinte egy teljes képet kaptunk a kínai gyártó első okosórájáról.

A szivárgás szerint a hamarosan érkező okoseszköz fekete és ezüst színben lesz kapható és 46 mm-es változatban fog érkezni. Az egyelőre még nem tiszta, hogy elérhető lesz-e más méretben is vagy csak ebben az egyben lesz megvásárolható.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Számítani lehetett rá, hogy rengeteg egészségügyi és fitnesz funkcióval fog bírni, beleértve az edzésfelismerést, az alváskövetést, a pulzus és a stresszmérést is. El lesz látva SpO2 szenzorral a vér oxigénszintjének a nyomon követésnek az érdekében. Ezeken túl az okosóra megkapta az IP68-as por- és vízállóságot, ezáltal úszás közben is lehet majd használni. Továbbá képes lesz a csatlakoztatott eszköz értesítéseinek a megjelenítésére és a zene vezérlésére is.

Az okoskiegészítő 4 GB tárhellyel fog érkezni. A forrás állítja, hogy a Warp Charge technológiát fogja használni, aminek köszönhetően 20 perc alatt feltölti az eszközt. Az akkumulátor mérete továbbra se ismert. Még az se derült ki, hogy a Google Wear operációs rendszert fogja-e futtatni vagy egy egyedi rendszerrel kerül a boltokba. Állítólag az okosóra LTE változatban is elérhető lesz és telefonhívások indítására és fogadására is képes lesz.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

2017.09.11
| 9to5Mac
Az iOS 11 firmware legújabb változata megerősítette a holnap érkező telefonok neveit.
Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.