Egyre népszerűbb Amerikában a OnePlus

2021.02.18| Phone Arena
Címkék:

OnePlus

,

Nord

,

USA

,

Metro


A középkategóriás OnePlus Nord N10 5G és az N100 már nagyon népszerű az Egyesült Államokban.

Míg a OnePlus kétségtelenül sok csalódást okozott tavaly az olcsó modell váró amerikai rajongóinak azzal, hogy a vállalat legújabb csúcskategóriás okostelefonjait magasabb áron adta el, mint elődeit és nem tette elérhetővé a megfizethető középkategórás Nordot, ez utóbbi család második és harmadik tagja a család a múlt hónapban sok mosolyt csalt a régió sok fogyasztójára.

A rendkívül kedvező árú OnePlus Nord N10 5G és N100 hivatalosan is elérhető az Egyesült Államokban, mind gyári kártyafüggetlen, mind pedig szolgáltatóspecifikus változatban, és egy piackutató cég szerint a két készülék elképesztő népszerűséget szerzett egy mobilszolgáltatónál.

Bár a kisebbek közé tartozik, de a Metro by T-Mobile még mindig elég nagy ahhoz, hogy egyedül 2021-ben több mint kétmillió Nord szállítmányt tudjon eladni, legalábbis abban az esetben, ha a középkategóriás és kiváló ár-érték arányú duó megtartja jelenlegi részesedését a cég teljes eladásában. Ffüggetlenül attól, hogy a OnePlus az egymillió vagy a hárommilliós határhoz közelebb zárja az évet, a vállalat mindenképpen kedvezően kezdte a magenta színű vállalat tulajdonában lévő kártyás csomagos szolgáltatónál.

A csak 4G-t használó OnePlus Nord N100 és a Nord N10 5G a márka első olyan eszközei, amelyet a népszerű, de kihívásokkal teli amerikai kártyás csomagos kínálaton keresztül lehet megvásárolni. Nem kis teljesítmény, hogy a cégnek sikerült megugrania a Metro teljes árbevételének 15 százalékát a semmiből.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Természetesen ez most hivatalosan a "legnagyobb részesedés, amelyet a OnePlus valaha látott egy amerikai szolgáltatónál", messze meghaladva az okostelefon gyártó eddigi T-Mobile és Verizon számait. A két Nord megfelelő szintű érdeklődést váltott ki a Metro anyacégénél is, így hamarosan kisebb szállítmányok érkezhetnek a T-Mobile üzleteibe is.

A dolgok jelenlegi állása szerint a OnePlus gyorsan a Motorola prepaid középkategóriás trónjának fő versenyzőjévé válik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.