Csúcs Samsung tablet érkezett

2019.02.18| Samsung

Az új Galaxy Tab S5e okosfunkciók egész sorát hozza el egy minden eddiginél könnyebb és vékonyabb vázban.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A tablet 10,5 colos kijelzője és kiemelkedő akku kapacitása gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki a szórakozásra szánt percekből és kompromisszumok nélkül, folyamatos hálózati kapcsolat mellett élvezzük kiemelkedő minőségben a tartalmakat. Elegáns kialakításával a Tab S5e maga a megtestesült praktikum. Vékony, 5,5 milliméteres fém burkolata mindössze 400 grammot nyom, így a Tab S5e-t könnyedén magunkkal vihetjük.

A Tab S5e eleganciát sugárzó, többek között ezüst és fekete árnyalatokban érhető el. A tabletet hosszú távú teljesítményre optimalizálták: továbbfejlesztett, 7040 mAh kapacitású, gyorstöltést is támogató akkumulátora akár 14,5 órán át üzemképes marad, így minden eddiginél hosszabb ideig streamelhetjük kedvenc tartalmainkat, játszhatunk vagy internetezhetünk egyetlen töltéssel.

A Tab S5e-vel a munka gyerekjáték: a készülék egy külön megvásárolható billentyűzet és a Samsung DeX segítségével könnyedén asztali számítógéppé alakítható. Mivel a hívások és üzenetek szinkronizálása folyamatos, a Tab S5e-n akkor is fogadhatunk hívásokat és válaszolhatunk szöveges üzenetekre közvetlenül a tabletről, ha telefonunk nincs a közelben vagy egy másik WiFi hálózatra van csatlakoztatva. A munka gördülékenységét Android 9 rendszer, nyolcmagos, 2×2 és 6×1,7 gigahertzes processzor, valamint 4 gigabájt RAM segíti, tárhelyből 64 gigabájt adott, ám ez tovább bővíthető akár még 512 gigabájttal. 

Legyen szó akár egy lebilincselő filmélményről vagy a kedvenc sorozatodról, a tartalmakat lenyűgöző részletességben élvezheted a Samsung 16:10 képarányú, látható Home gomb nélküli, Super AMOLED kijelzőjén. A Tab S5e 10,5 colos, 2560 × 1600 pixel felbontású Super AMOLED kijelzője és vékony kávái 81,8%-os kijelző-test arányt biztosítanak.

A Tab S5e által kínált részletgazdag látványvilág a Auto Rotate Stereo technológiára épülő négy darab AKG hangszórónak köszönhetően gazdag, erőteljes hangzással párosul, amely annak megfelelően változik, hogy a tabletet álló vagy fekvő helyzetben tartjuk. A Samsung Tab S5e tablet Dolby Atmos technológiával érkezik, amely kiegyensúlyozott 3D hangzást kínál a felhasználóknak. Az eszközökön megtalálható a Spotify alkalmazás, amely 3 hónapos ingyenes prémium előfizetést biztosít az úonnan regisztrálók számára.

A Tab S5e tulajdonosok így bárhol, bármikor megszakítás nélkül streamelhetik a kedvenc zenéiket. Az extra funkciók között USB C port (3.1 verziószámmal), POGO csatlakozó, ujjlenyomat-olvasó, Bluetooth 5.0, 13 és 8 megapixeles kamerák, és kétcsatornás Wi-Fi is megtalálható. A Samsung Galaxy Tab S5e WiFi és Samsung Galaxy Tab S5e LTE verzióban 2019. április elejétől érhető el Magyarországon 149.990 és 169.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.