Bővebben a Galaxy Smart Tag-ról

2021.01.15| GsmArena

A Samsung Galaxy S21 széria mellett, a Galaxy Smart Tag Bluetooth-os nyomkövető is debütált.

A tegnapi nagy Samsung eseményen nem csak a Galaxy S21 sorozat mutatkozott be, hanem a Samsung Galaxy Smart Tag, a cég legújabb Bluetooth-os nyomkövetője is. Két változatban lesz elérhető, az egyik a sima Galaxy Smart Tag, ami a Bluetooth 5.0 Low Energy (LE) technológiát használja, a másik pedig a Smart Tag Plus, ami az Ultrawide Band (UWB) funkciót alkalmazza.

Kulcsokra, pénztárcára, táskákra, de akár pórázra is rá lehet akasztani, mind a két nyomkövetőt. Használatuk előtt párosítani kell a Samsung SmartThings alkalmazással. Ezek után már jól látható, hogy utoljára hol jelzett a Smart Tag. Továbbá az elveszett dolog keresését egy hangfelvétel segíti, amit a Bluetooth-os nyomkövető rögzít. A hatótávolságuk 120 méter. Mind a két készülék megkapta az IP53 víz- és porálló védelmet.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az egygombos IoT vezérlésnek köszönhetően könnyedén rá lehet a csatlakozni a Samsung készülékekre, mint például a televíziókra vagy robotporszívókra. Ezzel a vezérléssel egyszerűen ki és be lehet kapcsolni az előbb emíltett készülékeket. Egy dolog azonban lekorlátozza a használatukat. Ez nem más, minthogy kizárólag csak a Galaxy okostelefonokkal, táblagépekkel és hordozható eszközökkel kompatibilisek.

A sima Galaxy Smart Tag ára 29,99 dollár, amíg a Plus verzióért 10 dollárral többet kérnek. Szintén január 29-tól lehet megvásárolni őket.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.