Bővebben a Galaxy Smart Tag-ról

2021.01.15| GsmArena

A Samsung Galaxy S21 széria mellett, a Galaxy Smart Tag Bluetooth-os nyomkövető is debütált.

A tegnapi nagy Samsung eseményen nem csak a Galaxy S21 sorozat mutatkozott be, hanem a Samsung Galaxy Smart Tag, a cég legújabb Bluetooth-os nyomkövetője is. Két változatban lesz elérhető, az egyik a sima Galaxy Smart Tag, ami a Bluetooth 5.0 Low Energy (LE) technológiát használja, a másik pedig a Smart Tag Plus, ami az Ultrawide Band (UWB) funkciót alkalmazza.

Kulcsokra, pénztárcára, táskákra, de akár pórázra is rá lehet akasztani, mind a két nyomkövetőt. Használatuk előtt párosítani kell a Samsung SmartThings alkalmazással. Ezek után már jól látható, hogy utoljára hol jelzett a Smart Tag. Továbbá az elveszett dolog keresését egy hangfelvétel segíti, amit a Bluetooth-os nyomkövető rögzít. A hatótávolságuk 120 méter. Mind a két készülék megkapta az IP53 víz- és porálló védelmet.

Bővebben a Galaxy Smart Tag-ról

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az egygombos IoT vezérlésnek köszönhetően könnyedén rá lehet a csatlakozni a Samsung készülékekre, mint például a televíziókra vagy robotporszívókra. Ezzel a vezérléssel egyszerűen ki és be lehet kapcsolni az előbb emíltett készülékeket. Egy dolog azonban lekorlátozza a használatukat. Ez nem más, minthogy kizárólag csak a Galaxy okostelefonokkal, táblagépekkel és hordozható eszközökkel kompatibilisek.

A sima Galaxy Smart Tag ára 29,99 dollár, amíg a Plus verzióért 10 dollárral többet kérnek. Szintén január 29-tól lehet megvásárolni őket.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei