Bővebben a Galaxy Smart Tag-ról

2021.01.15| GsmArena

A Samsung Galaxy S21 széria mellett, a Galaxy Smart Tag Bluetooth-os nyomkövető is debütált.

A tegnapi nagy Samsung eseményen nem csak a Galaxy S21 sorozat mutatkozott be, hanem a Samsung Galaxy Smart Tag, a cég legújabb Bluetooth-os nyomkövetője is. Két változatban lesz elérhető, az egyik a sima Galaxy Smart Tag, ami a Bluetooth 5.0 Low Energy (LE) technológiát használja, a másik pedig a Smart Tag Plus, ami az Ultrawide Band (UWB) funkciót alkalmazza.

Kulcsokra, pénztárcára, táskákra, de akár pórázra is rá lehet akasztani, mind a két nyomkövetőt. Használatuk előtt párosítani kell a Samsung SmartThings alkalmazással. Ezek után már jól látható, hogy utoljára hol jelzett a Smart Tag. Továbbá az elveszett dolog keresését egy hangfelvétel segíti, amit a Bluetooth-os nyomkövető rögzít. A hatótávolságuk 120 méter. Mind a két készülék megkapta az IP53 víz- és porálló védelmet.

Bővebben a Galaxy Smart Tag-ról

Az egygombos IoT vezérlésnek köszönhetően könnyedén rá lehet a csatlakozni a Samsung készülékekre, mint például a televíziókra vagy robotporszívókra. Ezzel a vezérléssel egyszerűen ki és be lehet kapcsolni az előbb emíltett készülékeket. Egy dolog azonban lekorlátozza a használatukat. Ez nem más, minthogy kizárólag csak a Galaxy okostelefonokkal, táblagépekkel és hordozható eszközökkel kompatibilisek.

A sima Galaxy Smart Tag ára 29,99 dollár, amíg a Plus verzióért 10 dollárral többet kérnek. Szintén január 29-tól lehet megvásárolni őket.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei