Bemutatták a Honor Magic V-t!

2022.01.11
Címkék:

HONOR Magic V


Felszállt a köd. A Honor bejelentette első hajlítható csúcskészülékét. Mutatjuk a részleteket.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A HONOR tegnap bemutatta a HONOR Magic V telefont, a vállalat első 5G képes, hajlítható csúcskészülékét. A HONOR Magic V piacvezető formatervezést, különleges kijelzőt, az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 csipszetnek köszönhetően pedig dinamikus teljesítményt nyújt. A készülék vékony, „waterdrop” zsanérszerkezettel, szélesebb külső kijelzővel és Magic U 6.0-tal jelent meg.

 

 

A HONOR Magic V, szimmetrikus készüléktesttel bír, köszönhetően a fejlett „waterdrop” zsanérszerkezetnek, ami a jelenleg elérhető legvékonyabb technológia. A HONOR Magic V 6,45”-es, 44°-os hajlított OLED kijelzővel van ellátva, amely összehajtva szélesebb, 21,3:9-es képátlót eredményez, megkülönböztetve a készüléket a versenytársakétól. Összehajtva így a hagyományos okostelefonokhoz hasonló, praktikus használatot biztosít. A zsanérszerkezetnek köszönhetően kihajtva egy extra széles, 7,9”-es, tükörsima kijelzőt kapunk, ami a táblagépekhez hasonló élményt nyújt, így kiválóan alkalmas tartalomfogyasztásra, multitaskingra és munkára.

A HONOR Magic V kijelzői 100%-osan támogatják a DCI-P3 színtartományt és akár 1,07 milliárd szín megjelenítését, így ragyogó színeket, élénk és tiszta megjelenítést ígér. A 120 Hz-es képfrissítési rátával a mozifilmek, a böngészés és a játékra is megfelelő élményt nyújt. A telefon IMAX Enchanced minősítéssel rendelkezik.

A nagy szilárdságú titánium ötvözetnek, a cirkóniumnak és a nagy szilárdságú szénszálaknak köszönhetően a HONOR Magic V rendkívül könnyű, és jó súlyelosztású kihajtott állapotban is. Kihajtva és összecsukva is praktikusan használható.

A HONOR Magic V Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G processzorral jelenik meg a piacon. A legújabb Adreno GPU-val a készülék a korábbi telefonokhoz képest 30%-kal jobb GPU teljesítményt nyújt. A HONOR Magic V mindezek mellett 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik.

A wifi és a mobiladat-hálózat közötti zavartalan váltásról az új LINK Turbo X gondoskodik. A telefon grafén és mesterséges intelligencia segítségével biztosít intelligens hűtési rendszert, eredményesen hűtve a készüléket és fenntartva a teljesítményt.

Az eszköz mesterséges intelligenciával támogatott négyes kamerarendszert alkalmaz. Az 50 MP-es hátlapi kamera és a 42 MP-es előlapi kamera éjszakai, HDR és Zoom módban is ragyogó fotókat és videókat ígér a HONOR Image Engine fejlett, AI technológiát alkalmazó rendszerrel.

 

A készülék az új HONOR Magic UI 6.0 kezelőfelülettel számos továbbfejlesztett, személyre szabható funkcióval bír. A Magic UI 6.0 a HONOR AI Engine-t és a Magic Live-ot is magában foglalja. A szövegkörnyezet figyelembe vételén, a profil alapú előrejelzéseken és egy részletes grafikonon keresztül a Magic Live szinte személyi asszisztenssé alakítja a készüléket. A készülék intelligensen tanulmányozza a felhasználói szokásokat és viselkedést, és személyre szabott ajánlásokat biztosít, ideértve például az utazással kapcsolatos emlékeztetőket. A Magic Live a következő időszakban további fejlesztésekkel gazdagodik, és munkával, tanulással, sporttal, egészséges életmóddal összefüggő szolgáltatásokkal segíti a felhasználókat.

 Mindezek mellett a HONOR Magic V támogatja a többablakos módot, így a kijelző több ablakra osztható, amelyeken egy időben különböző tartalmakat tekinthetnek meg a felhasználók, amelyeket kedvük szerint elrendezhetnek. Az AI Smart Intelligent Systemnek köszönhetően a HONOR Magic V a használat alapján automatikusan felismer olyan tartalmakat, amiket többablakos módban javasol megjeleníteni.

A HONOR Magic V megfelel a legfőbb szolgáltatók biztonsági követelményeinek, köszönhetően a kettős biztonsági rendszernek (HTEE+QTEE). A HONOR Magic V emellett független biztonsági csippel biztosítja a jelszavak és biometrikus azonosítók védelmét.

A dupla áramkörös akkumulátorkialakítással és a 4750 mAh-s akkumulátorral a HONOR Magic V egész napos használatot biztosít. A HONOR Magic V támogatja a 66 W-os HONOR SuperCharge töltést, így az akkumulátor mindössze 15 perc alatt 50%-ra feltölthető.

A HONOR Magic V három színben érkezik Kínába: fekete, űrezüst és sötétnarancs. A HONOR Magic V Kínában 2022. január 18-tól lesz elérhető, a 12+256GB verzió ára 9,999 jüan (kb 500 ezer Forint), a 12+512GB verzió ára pedig 10,999 jüan (kb 550 ezer Forint).

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

    Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

    2022.02.03
    A HONOR első számú márka lett az Android okostelefonok piacán Kínában 2021 utolsó negyedévében, de az Apple még tartja a vezető helyét
    Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

    Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

    2023.09.06
    | Phone Arena
    A Honor Magic V2 összecsukható okostelefon olcsóbb lett mint a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Pixel Fold.
    Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

    Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

    2023.07.13
    | GSM Arena
    A Honor bejelentette harmadik generációs összehajtható telefonját – a Magic V2-t. Igazi dizájncsoda, mindössze 9,9 mm-es összecsukott állapotban (4,7 mm-es kihajtva), súlya pedig 231 gramm.
    Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

    Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

    2023.08.06
    | Telefonguru
    Noha ez egy szokványos frissítés, a Samsung Galaxy Z Fold5 jobb csuklópántot, könnyebb házat és világosabb kijelzőt, valamint hosszabb üzemidőt biztosít.