Az Oppo miatt a Samsungon egyre nagyobb a nyomás

2022.12.05| GSM Arena

Gyűlni kezdtek a bizonyítékok az Oppo Find N2 Flip összecsukható telefon létezéséről.

Az összecsukható okostelefon várhatóan az Oppo Find N2 mellett debütál az idei 2022-es Inno Day-en, még ebben a hónapban. A Find N2 Flip pár napja már egy élő videóban is feltűnt, egy nagy és vaskos, megjelenés előtti tokban. A Weibo-n kiszivárgott rendernek köszönhetően most egy kicsit jobban láthatjuk a telefon sima dizájnját.

Ami a pletyka malmot illeti, azt várjuk, hogy az Oppo Find N2 Flip egy 6,8 hüvelykes, összehajtható kijelzővel érkezik, amelyen belül egy lyuk van a 32 MP-es kamera számára, és egy 3,26 hüvelykes külső kijelzőt. A pletykák Dimensity 9000+ lapkakészletet is írnak, valamint egy meglehetősen nagy, 4300 mAh-s akkumulátort 44 W-os gyorstöltéssel.

Fotózás tekintetében az Oppo Find N2 Flip várhatóan egy 50 MP-es Sony IMX766 főérzékelőt és egy 8 MP-es Sony IMX355 ultraszéles érzékelőt kap. A pletykák azt is állítják, hogy a telefont Kínán kívül is értékesítik, ami izgalmas hallani.

Ez utóbbi hírmorzsát a megbízhatóságáról híres Ice Universe is megerősítette. A Samsung odateheti magát, Ice szerint az Oppo Find N2 Flip több szempontból is komoly ellenfele lesz a dél-koreai gyártó flipes készülékeinek. Ezzel a versennyel pedig a vásárlók járnak jól.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.