Az Endomondo az év végén nyugdíjba vonul

2020.11.10| Endomondo

Az Under Armour a felhasználókat arra ösztönzi, hogy váltsanak a MapMyRun alkalmazásra.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ha fitnesz programot keresel, rengeteg alkalmazás közül választhatsz, vannak ismertebbek és kevésbé ismertek, ám ezek sem biztos, hogy rosszak. Sajnos sok eltűnt vagy éppen az évek alatt összeolvadt egy-egy fitnesz ruházati márka cégével. Ezek egyike az Endomondo, amely korábban a piac egyik vezetője volt és évek óta létezik. Sajnos az Under Armour úgy döntött, hogy nincs szüksége a többi alkalmazás mellett az Endomondora.

A futáshoz készített alkalmazás 2020. december 31-én megszűnik, eltávolítják az Apple és a Google alkalmazás boltjaiból. A cég azt állítja, hogy működésképtelenné válik, de nem világos, hogy egyszerűen leáll-e a szinkronizálással, vagy teljesen megtagadja az edzések nyomon követését. Az összes prémium tagság 2020. november végén megszűnik, de az extra funkciók érvényesek lesznek az év végéig.

Az Under Armour arra ösztönzi a felhasználókat, hogy használják a MapMyRun testvéralkalmazást, és 2021. március 31-ig ad időt a felhasználóknak adataik továbbítására, amit sajnos manuálisan kell végrehajtani. Ezen kívül néhány adatot, például személyes csúcsokat, edzésterveket, barátokat, kihívásokat, bejegyzéseket, megjegyzéseket és képeket nem lehet exportálni.

RIP Endomondo, szerettünk.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!