Android 10-zel és 5150mAh-s aksival jön az UMIDIGI F2

2019.09.23
Címkék:

umidigi f2

,

umidigi


Előrendelési akcióval érkezik a négy hátlapi kamerával és hatalmas akkumulátorral felszerelt UMIDIGI csúcsmobil.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az UMIDIGI hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, a már akciósan előrendelhető UMIDIGI F2-t, amely 48 MP-es quad kamerával, a Huawei Mate 30 Pro által is használt 32 MP-es szelfie optikával, 5150mAh-as akkumulátorral és Android 10-zel jelenik meg októberben.

Az F2 és a korábbi kiadás, az F1 között a legnagyobb különbséget talán a kamera jelenti, hiszen az új mobilba ezúttal már négy optika, egy 48 MP-es fő, egy 13 MP-es széleslátószögű, egy 5 MP-es makro és egy 5 MP-es mélység kamera került, ami így még gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedő minőségben teljesít. A 32 MP-es szelfie szenzor - amit többek között a Huawei Mate 30 Pro-ban használnak – éles, kontrasztos képeket készít, arcok esetén pedig az egyre jobban kedvelt „beauty” algoritmus is besegít a munkába.

Ami a hardvert illeti, itt sem kell kompromisszumokat kötnünk, hiszen a  6.53 colos FHD+ (1080x2340) kijelző mögött a MediaTek Helio P70 processzora húzódik meg, amit 6 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely egészít ki. Ráadásul az UMIDIGI F2 is használja a prémium mobilokban egy ideje már népszerű UFS 2.1 memóriakezelést, ami az átlagosnál is magasabb olvasási sebességet biztosít. Ez energiatakarékos megoldásnak számít, ám az F2 esetében erre talán kevésbé van szükség, mivel a telefonba egy hatalmas, 5150mAh-es akkumulátor került, ami hivatalos 471 órás készenléti időt képes biztosítani és támogatja a 18W-os gyorstöltést is.

A rendszer irányításáról pedig már a legújabb Android verzió, a 10 fog gondoskodni, azaz az F2 az első telefonok között lesz, amelyen bemutatkozhat a friss operációs rendszer és az új Google asszisztens.

A kétféle színben – kék és fekete – elérhető F2 árusítása október 14-én veszi kezdetét az Aliexpressen, de aki már most előrendeli a készüléket, az komoly kedvezménnyel viheti haza az UMIDIGI új zászlóshajóját.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.