Mindössze 9000Ft egy jó kis okosóráért!

2019.11.11| Cafago
Címkék:

umidigi

,

uwatch2

,

cafago


Az UMIDIGI Uwatch2 okosórát most 28 euróért, azaz 9000 forintért megrendelhető a Cafago oldalról.

Egy újabb okosóra érkezett, amiért nem kell egy vagyont kifizetnünk. A UMIDIGI Uwatch2 okosórát most 28 euróért, azaz 9000 forintért megrendelhető a Cafago oldalról. Beszéljünk egy kicsit a műszaki jellemzőiről: ez egy többfunkciós, intelligens óra, ami IP67 por- és vízállóság támogatással és 1,3 hüvelykes, 240×240 pixeles IPS képernyővel rendelkezik.

Mindössze 9000Ft egy jó kis okosóráért!

Az 44 grammos órában egy 180 mAh-es akkumulátor kapott helyet, ami a gyártó szerint egy feltöltéssel akár 25 napig is használható. Kilenc különböző sportmódot rejt a készülék, mint például a gyaloglás, a kerékpározás, a tollaslabda, az úszás, a kosárlabda, a kocogás, a hegymászás vagy éppen a foci. Egyszerűen fogalmazva, ez az okosóra tökéletes társ a fizikai tevékenységhez.

 Mindössze 9000Ft egy jó kis okosóráért!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Pulzusmérő funkcióval is felszerelt, amely lehetővé teszi az állapotunk figyelemmel kísérését edzés közben vagy szimplán a mindennapi életben. Az UMIDIGI Uwatch2 természetesen Bluetooth 4.0 támogatással rendelkezik, így telefonunkkal összekötve az órán is megkaphatjuk az aktuális értesítéseket, mint például a bejövő hívásokat névvel együtt vagy akár az SMS-eket.

Az UMIDIGI Uwatch2 a Cafagonál most 60 euro helyett mindössze 28 euroért vásárolható meg a limitált készlet erejéig, az ára miatt pedig nem kell félni az áfafizetéstől sem. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei