Abszurd áron adja a Sony az új Xperiát

2020.05.26| Android Authority

A Sony Xperia 1 II, eleve fura nevű telefon irreálisan drága lesz, ha a tudást is figyelembe vesszük.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Sony bejelentette a közelgő Sony Xperia 1 II (vagy Mark 2) zászlóshajója árát és megjelenési dátumát. A telefon előrendelhető lesz június 1-jétől, majd közel két hónap múlva, július 24-én kezdik meg a szállítást. Míg a megjelenésben semmi meglepő nincs, amit kétszer is ellenőriznünk kellett, az az ár.

A Sony ugyanis 1199,99 dollárért fogja forgalmazni a sokféleképpen kimondható nevű mobilt. Ez bő 200 dolláros ugrás az eredeti Sony Xperia 1-hez képest, amely 999 dolláros árcédulával indult.

Talán épp az ár kompenzálására, a Sony a június 28-ig előrendelőknek ajándékba ad egy Sony WF-1000XM3 fejhallgatót. Ez a piacon az egyik legjobb fejhallgató, versengve a Bose QC 35 II-vel. Igaz, a gyártó már felkészült az utód, a Sony WF-1000XM4 fejhallgató bevezetésére, úgy tűnik, hogy több erőfeszítést is megtesz a régebbi modelltől való megszabadulás érdekében.

A cég legfrissebb bejelentése megerősítette a már ismert Sony Xperia 1 II specifikációkat. A Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet mellett 8 gigabájt RAM, 256 gigabájt tárhely és 5G hálózati támogatás biztosan adott, emellett 4000 mAh-s akkumulátor is jelen lesz, ez 700 mAh-val nagyobb kapacitást jelent a korábbi modellhez képest.

Ezért az árért azonban joggal várnánk, hogy a Sony Xperia 1 II felsőkategóriás tudást ad mindenben. Sajnos – bár nem rossz az összeállítás –, az 1200 dolláros ár jogalapját még az ajándék fejhallgatóval sem találni.

Ami kiemeli az Xperia 1 II-t a tömegből, már persze az árát leszámítva, az a kamera. A 12+12+12 megapixeles összeállítás nem a legjobb a piacon, de van pár olyan funkciója, ami miatt versenybe szállhat talán. Ilyen a 20fps-es folyamatos fotózási képesség, amit még telefonban nem láttunk, mozgó témával dolgozók imádni fogják. Érdekes lesz látni, hogy a vásárlók hogyan reagálnak a Sony árválasztására.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.