A OnePlus akár négy év frissítést ad

2021.07.05| Playful Droid

A OnePlus új szoftverfrissítési rendet jelentett be, amely a kiemelt modelleket, valamint bizonyos „T”, „R” és a Nord mobilokat érint.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új szoftverfrissítési irányelv alapján a vállalat zászlóshajói, kezdve a OnePlus 8 sorozattal (beleértve a „T” és „R” telefonokat, mint a OnePlus 8T és a OnePlus 9R), három nagyobb Android operációs rendszer frissítést kapnak, valamint négy év biztonsági frissítést.

Ami a vállalat Nord és Nord CE készülékeit illeti, ugyanazok a szoftverfrissítési irányelvek lesznek irányadóak, mint a régebbi zászlóshajó készülékekre, amelyeket a OnePlus 8 okostelefonok előtt dobtak piacra. Ezek az eszközök két Android OS verziófrissítést, valamint három év biztonsági frissítést kapnak.

Végül, de nem utolsósorban az olyan OnePlus Nord N sorozatú telefonokat, mint a OnePlus Nord N10 5G, a OnePlus Nord N100 és a OnePlus Nord N200 5G, egy Android OS verziófrissítéssel, valamint három év biztonsági frissítéssel kezeli a vállalat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.