A Mophie megint megcsinálta az Apple helyett

2020.01.10| Phone Arena
Címkék:

Mophie

,

AirPower

,

töltő


Az AirPower helyett már tavaly is a Mophie terméke volt kapható az Apple kínálatában, ezt most tökéletesítették.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Mophie bejelentette, az Apple hivatalosan szeptemberben a tervből is törölt AirPower töltőpadja helyetti terméket, amely egyszerre tud iPhone, Apple Watch és AirPod készülékeket tölteni. Igen, akár hármat is! A korábbi modell egyszerre két készüléket tudott tölteni, amelyek padra tett helyzete sem volt mindegy.

A Bloomberg a CES 2020-on beszélt a Mophie anyavállalatával, a ZAGG-zel, ekkor derült ki, hogy egy teljesen új, vezeték nélküli pad fejlesztésén dolgoznak, amely lehetővé teszi három, bármilyen módon ráhelyezett kütyü töltését. Anno ez lett volna az AirPower egyik kiemelkedő tulajdonsága, de többek között az egyik oka is, amiért végül letettek róla. A megvalósításhoz több tekercsre volt szükség, az ebből következő súlyos melegedési problémákkal azonban nem tudtak mit kezdeni.

Az eredeti AirPower, ami sosem jelent meg

Szerencsére a ZAGG nagyobb tapasztalattal rendelkezik e téren mint az Apple, így nem kell sokat várni nagy eséllyel az új töltőpadra, de az biztos, hogy még idén piacra kerül. A vállalat emellett hosszú távú projektként dolgozik olyan töltési megoldáson, amely lehetővé tenné úgy is a töltést, hogy az adott készülék több láb távolságra található a töltőtől. Erre a technológiára azonban még éveket várhatunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.