AirPower hirek és információk

Egymást fogják tölteni az Apple eszközök

Egymást fogják tölteni az Apple eszközök

2021.11.29
| 9to5mac
Az Apple továbbra is dolgozik a többeszközös töltőn, egy olyan jövőn, ahol minden eszköz töltheti egymást
Videón a soha meg nem jelent AirPower

Videón a soha meg nem jelent AirPower

2021.08.06
| 9to5Mac
Egy Apple gyűjtőnek sikerült hozzájutnia az AirPower vezeték nélküli töltő prototípusához.
AirPower újratöltve, de csak 5G-s modell

AirPower újratöltve, de csak 5G-s modell

2020.09.29
| Phone Arena
A készülő új AirPower vezeték nélküli töltő állítólag csak az új, 5G-s iPhone-okat lesz képes tölteni. Jövő hónapban talán láthatjuk is
A Mophie megint megcsinálta az Apple helyett

A Mophie megint megcsinálta az Apple helyett

2020.01.10
| Phone Arena
Az AirPower helyett már tavaly is a Mophie terméke volt kapható az Apple kínálatában, ezt most tökéletesítették.
Az Apple elkaszálta az AirPowert

Az Apple elkaszálta az AirPowert

2019.04.02
| Tech Crunch
Nem készül vezeték nélküli töltőpad, az Apple leállt a modell fejlesztésével.
AirPower századjára, de még mindig nincs

AirPower századjára, de még mindig nincs

2019.03.27
| 9to5Mac
Egy csomagolás nem lenne önmagában nagy szó, de az AirPower töltőről van szó, amelyet másfél éve várnak a rajongók.
Becsszó, készül az AirPower

Becsszó, készül az AirPower

2019.01.14
| 9to5Mac
Mintegy másfél évvel a bejelentés után, talán már valóban zajlik az AirPower töltőpad szériagyártása.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei