A Hekka négy termékre adott hatalmas kedvezményeket nekünk!

2023.01.16| Hekka

Most két fülhallgatót és két okosórát tudunk megvásárolni szinte az eredeti ár feléért! A cikkben megtalálod a a kuponkódokat!

Mibro M1 fülhallgató

A Mibro egyike a kínai óriás Xiaomi ökoszisztéma számos almárkájának és az egyik leghíresebb és legjobb okosóra és fülhallgató gyártója, aki piacra dobta az egyik legolcsóbb, de talán a legjobb ár-érték arány fülhallgatóját, a Mibro Earbuds M1-et.

Ez a mindössze 38g-os vezetéknélküli fülhallgató bámulatos akkumulátoridővel rendelkezik, ugyanis egy feltöltéssel akár 40 óra használat után kell újra töltőre dugni. A mérete megtévesztő, mivel a fülhallgató rendelkezik ENC funkcióval is a zajcsökkentés érdekében. A Hekka oldalán most mindössze 9000 forintért vásárolható meg a PME1 kódot használva.

 

Mibro Earbuds3 fülhallgató

Az újonnan bevezetett vezeték nélküli fülhallgató kedvező árú, a legújabb Bluetooth 5.3 technológiával. A 320mAh-s töltőtokkal akár 5-ször tölthetjük fel  a Mibro Earbuds 3-at, ami akár 40 órás akkumulátor-üzemidőt is jelent. Ezek a vezeték nélküli fülhallgatók professzionális dinamikus hangszórókkal lettek felszerelve a sokkoló basszus, a tiszta magas hangok és a tiszta hanghívások érdekében. Ezenkívül ENC funkcióval rendelkezik a hívások közbeni zajcsökkentéshez.

A csomagban három pár fülhallgatóharang található, S, M és L méretben. A Hekka oldalán most a Mibro Earbuds 3 fülhallgatót a PME3 kuponkódot használva közel 8000 Ft-ért vásárolható meg.

 

Mibro GS okosóra

A Mibro X1 okosóra sikere után a Mibro X1 okosóra egy új sorozattal tér vissza Mibro GS néven. Ez az új frissítés az okosórának jobb megjelenést ad, jobb hardverrel és funkciókkal. Fel van szerelve egy 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel, beépített óraképekkel, Health & Fitness funkciókkal és még sok mással. Röviden, a legújabb technológiát kapjuk, amelyet nem találunk más okosórában, stílusos dizájnnal, ár-érték arányban verhetetlen mivel most a Hekka oldalán mindössze 23.000 forintért már a tiéd lehet a PMGS kuponkódot használva.

Az okosóra legkiemelkedőbb fejlesztése a kijelző, ami egy nagy 1,42 hüvelykes képernyő, normál TFT panelről AMOLED panelre frissítették, hogy jobb tartalmat és részleteket jelenítsen meg, és nagy felbontású, nagy frissítési sebességgel rendelkezik. Ez teszi az egyik legjobb képernyővé ebben a kategóriában a méret és a felbontás tekintetében. A rendkívül keskeny keretnek köszönhetően pedig a kijelző területe mintegy 25%-kal megnövekedett. 

A sportfunkciók mellett a GS beépített optikai pulzusmérő szenzorok, egy professzionális intelligens pulzusmérő algoritmussal, valós időben nyomon követhetjük a szívritmusunkat, hogy ellenőrizhessük, hogy normálisan ver-e vagy sem, valamint monitorozhatjuk az alvást, figyeli a könnyű alvás, a mély alvás és az ébredési időt, hogy elemzést nyújtson az alvási mintákról.

Emellett monitorozza a vérnyomást és valós időben méri a vér oxigénszintet, hogy javítsa a szív- és érrendszer képességét, hogy megakadályozza a vér alacsony oxigénszintjét, amely kellemetlenséget okoz az ember testében.

Végül, Az akkumulátor az okosórák nem kevésbé fontos, mint a többi funkció. Mibro GS kapacitása körülbelül 450mAh, amely az egyik legnagyobbnak tekinthető ebben a tartományban.

 

Mibro X1 okosóra

 A Mibro a kínai óriás Xiaomi ökoszisztéma számos almárkájának egyike és az egyik legismertebb és legjobb okosórák gyártója egy új szériával tér vissza Mibro X1 néven. Ez az új okosóra továbbfejlesztett külsővel, jobb hardverrel és funkciókkal érkezik.

A Mibro X1 okosóra egy kör alakú design visel, ami egy tiszta és elegáns képet mutat. Az óra egy alumínium kerettel rendelkezik, így a megjelenése hasonló egy drága órához, ami tényleg csodálatos. Összességében a test vékony és könnyű, és kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, ami könnyűvé teszi a mindössze 52 g-os okosórát.

Az egyik erőssége ennek az okosórának, a normál TFT panelről egy 1,3 hüvelykes és 2,5D ívelt AMOLED panelre frissült, hogy jobb tartalmat és részleteket jelenítsen meg, és mivel 360 * 360 pixel felbontású, magas frissítési sebességgel rendelkezik.

 

Végül, Az akkumulátor mérete a Mibro X1-en valami, ami némileg pozitívnak tekinthető, mivel 350 mAh-t kapott, ami akár 15 napos üzemidőt biztosít. de ez a szívmonitor csökkentett működésével, az értesítések kikapcsolásával és más funkciókkal történik. Mindenesetre az X1 legalább 7 napot garantál nekünk intenzív használat esetén, bekapcsolt pulzusmérővel és értesítésekkel.

A Hekka oldalán a PMibroX1 kódot használva 18.000 forintért vásárolható meg.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.