A Galaxy Z Fold6 lesz a Samsung legvékonyabb összecsukható készüléke

2024.02.26| Android Headlines

Nem titok, hogy a Samsung Galaxy Z Fold5 nem egy vékony telefon, elődei sem voltak azok.

Ez manapság egyfajta probléma, mivel más cégek lényegesen vékonyabb, könyvszerű összecsukható eszközökkel rendelkeznek. Nos, egy új jelentés szerint a Galaxy Z Fold6 lesz a cég eddigi legvékonyabb összecsukható készüléke, és meglehetősen nagy különbséget hoz az elődhöz képest.

Rjey, egy X felhasználó és YouTuber szerint a Galaxy Z Fold6 11 mm vastag lesz. Még szép rendereket is készített, hogy ezt a vastagságot a Galaxy Z Fold5-höz hasonlíthassa. A Galaxy Z Fold5 egyébként 13,4 mm vastag.

Samsung Galaxy Z Fold6 vs Samsung Galaxy Fold6 vastagság

Ez természetesen a telefon vastagsága összecsukva. Ha ez igaz, a Galaxy Z Fold6 vékonyabb lesz, mint a OnePlus Open, amely összecsukva 11,7 mm vastag, és vékonynak tűnik a Galaxy Z Fold5-höz képest.

A HONOR Magic V2 azonban továbbra is vezeti a kínálatot e téren. Ez az eszköz összecsukva 9,9 mm vagy 10,1 mm vastag, változattól függően. A Xiaomi MIX Fold 3 is valamivel vékonyabb marad, mint a Galaxy Z Fold6, 10,9 mm vastagsággal.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ne feledje, hogy Rjey még nem bizonyított valódi hírek kiszivárogtatásával kapcsolatban eleget, ezért érdemes picit szkeptikusnak maradni. Jó lenne látni egy vékonyabb „Fold” készüléket a Samsungtól, az biztos. 

Amit szintén látni szeretnénk, az egy kevésbé észrevehető gyűrődés. A Galaxy Z Fold5 laposan összehajtható, akárcsak versenytársai, de a gyűrődés még így is túl észrevehető, ránézésre és tapintásra is. Ez azonban nem a OnePlus Open és a HONOR Magic V2 problémája.

A Samsung Galaxy Z Fold6 még idén, valószínűleg augusztusban lesz hivatalos.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.