A Galaxy Z Fold6 lesz a Samsung legvékonyabb összecsukható készüléke

2024.02.26| Android Headlines

Nem titok, hogy a Samsung Galaxy Z Fold5 nem egy vékony telefon, elődei sem voltak azok.

Ez manapság egyfajta probléma, mivel más cégek lényegesen vékonyabb, könyvszerű összecsukható eszközökkel rendelkeznek. Nos, egy új jelentés szerint a Galaxy Z Fold6 lesz a cég eddigi legvékonyabb összecsukható készüléke, és meglehetősen nagy különbséget hoz az elődhöz képest.

Rjey, egy X felhasználó és YouTuber szerint a Galaxy Z Fold6 11 mm vastag lesz. Még szép rendereket is készített, hogy ezt a vastagságot a Galaxy Z Fold5-höz hasonlíthassa. A Galaxy Z Fold5 egyébként 13,4 mm vastag.

A Galaxy Z Fold6 lesz a Samsung legvékonyabb összecsukható készüléke

Samsung Galaxy Z Fold6 vs Samsung Galaxy Fold6 vastagság

Ez természetesen a telefon vastagsága összecsukva. Ha ez igaz, a Galaxy Z Fold6 vékonyabb lesz, mint a OnePlus Open, amely összecsukva 11,7 mm vastag, és vékonynak tűnik a Galaxy Z Fold5-höz képest.

A HONOR Magic V2 azonban továbbra is vezeti a kínálatot e téren. Ez az eszköz összecsukva 9,9 mm vagy 10,1 mm vastag, változattól függően. A Xiaomi MIX Fold 3 is valamivel vékonyabb marad, mint a Galaxy Z Fold6, 10,9 mm vastagsággal.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ne feledje, hogy Rjey még nem bizonyított valódi hírek kiszivárogtatásával kapcsolatban eleget, ezért érdemes picit szkeptikusnak maradni. Jó lenne látni egy vékonyabb „Fold” készüléket a Samsungtól, az biztos. 

Amit szintén látni szeretnénk, az egy kevésbé észrevehető gyűrődés. A Galaxy Z Fold5 laposan összehajtható, akárcsak versenytársai, de a gyűrődés még így is túl észrevehető, ránézésre és tapintásra is. Ez azonban nem a OnePlus Open és a HONOR Magic V2 problémája.

A Samsung Galaxy Z Fold6 még idén, valószínűleg augusztusban lesz hivatalos.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei