40 ezer forint a MagSafe akkumulátor

2021.07.15| PhoneArena
Címkék:

Apple MagSafe


Megérkezett az iPhone 12 sorozathoz kialakított új MagSafe hordozható akkumulátor.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Korábbi pletykák szerint az Apple egy MagSafe akkumulátor fejlesztett ki az iPhone-hoz, ami tegnap meg is jelent az Apple 12 sorozat legújabb tartozékaként. Az online Apple Store oldalára felkerült termék 99 dollárért vásárolható meg, ez hazánkban 40 ezer forintot jelent.

A cég még nem osztotta meg, hogy a tartozék milyen kapacitású akkumulátorral látták el, csupán annyit árultak el, hogy 15 vagy 20W-os töltöttséggel bír. Az Apple még arra is felhívja a figyelmet, hogy a doboz nem tartalmaz USB-C töltőt, így azt külön 19 dollárért kell megvásárolni.

A MagSafe egy pillanat alatt csatlakoztatható az okostelefonhoz és a kialakításából adódóan könnyebb a menet közbeni töltése is. Automatikusan töltődik, így nincs szükség folyamatos ki- és bekapcsolásra.

Fontos, hogy az első használat előtt a MagSafe teljesen fel legyen töltve a 20 W-os vagy annál magasabb hálózati adapterrel. Amennyiben az állapotjelző fény sárga az azt jelenti, hogy a készülék töltés alatt van, ha átvált zöldre az pedig teljes töltöttséget jelenti. Ha az akkumulátor túlmelegszik a szoftver leállítja a telefon 80% feletti töltését.

A MagSafe-et használó iPhone-nak iOS 14.7 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie. Az Apple széles választékát kínálja különböző kiegészítők terén, melyek rendelkeznek MagSafe-fel, mint például a tokok.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.