40 ezer forint a MagSafe akkumulátor

2021.07.15| PhoneArena
Címkék:

Apple MagSafe


Megérkezett az iPhone 12 sorozathoz kialakított új MagSafe hordozható akkumulátor.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Korábbi pletykák szerint az Apple egy MagSafe akkumulátor fejlesztett ki az iPhone-hoz, ami tegnap meg is jelent az Apple 12 sorozat legújabb tartozékaként. Az online Apple Store oldalára felkerült termék 99 dollárért vásárolható meg, ez hazánkban 40 ezer forintot jelent.

A cég még nem osztotta meg, hogy a tartozék milyen kapacitású akkumulátorral látták el, csupán annyit árultak el, hogy 15 vagy 20W-os töltöttséggel bír. Az Apple még arra is felhívja a figyelmet, hogy a doboz nem tartalmaz USB-C töltőt, így azt külön 19 dollárért kell megvásárolni.

40 ezer forint a MagSafe akkumulátor

A MagSafe egy pillanat alatt csatlakoztatható az okostelefonhoz és a kialakításából adódóan könnyebb a menet közbeni töltése is. Automatikusan töltődik, így nincs szükség folyamatos ki- és bekapcsolásra.

Fontos, hogy az első használat előtt a MagSafe teljesen fel legyen töltve a 20 W-os vagy annál magasabb hálózati adapterrel. Amennyiben az állapotjelző fény sárga az azt jelenti, hogy a készülék töltés alatt van, ha átvált zöldre az pedig teljes töltöttséget jelenti. Ha az akkumulátor túlmelegszik a szoftver leállítja a telefon 80% feletti töltését.

A MagSafe-et használó iPhone-nak iOS 14.7 vagy újabb verzióval kell rendelkeznie. Az Apple széles választékát kínálja különböző kiegészítők terén, melyek rendelkeznek MagSafe-fel, mint például a tokok.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei