A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

2021.06.03| Phone Arena
Címkék:

Huawei P50 Pro


A Huawei vezérigazgatója, Ren Zhengfei lépett színpadra tegnap, hogy bemutasson számos új terméket, köztük a Huawei P50 Pro-t.

Megjelent a HarmonyOS, az új MatePad Pro, a Huawei Watch 3, a FreeBuds 4 és több intelligens monitor. Az újonnan bejelentett eszközökkel együtt, illetve több régebbi eszközre is érkezik az új rendszer, például a Huawei P40, a Huawei P30, a Huawei P20, sőt a Huawei P10 sorozatra is! Ugyanez vonatkozik a Mate telefonok sorozatára is.

A Huawei lerántotta a leplet a régóta várt P50 Pro-ról. A dizájn szembetűnő, hátulján két hatalmas kör található, amelyek négy kamerát tartalmaznak.

A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

A fényképezés mindig a Huawei "P" okostelefon sorozatának középpontjában állt. A Huawei P50 Pro várhatóan az eddig valaha volt legnagyobb fényképezőgép érzékelővel büszkélkedhet, amely megfelel a Sharp Aquos R6 tudásának. Megerősíthetjük azt is, hogy a Leica partnerség a német cég és a kínai óriás között a pletykák ellenére is megmarad.

A Huawei vezérigazgatója azzal mutatta be a telefont, hogy állítólag tavasszal fog megjelenni, de a vállalat azóta számos kihívással nézett szembe. Ezért továbbra sem tudja pontosan megmondani, mikor jelenik meg a csúcsmobil széria. Feltételezhetően a Huawei nyomást érzett arra, hogy végre megmutassa a készüléket a nagyközönségnek ennyi pletyka és csúszás után.

A P50 telefonokon HarmonyOS rendszeren fog futni, de ez körülbelül minden, amit most tudunk. Valószínű, hogy a P50-es modellek egy része Qualcomm chipeket kap, mivel ez a helyzet a Huawei néhány újonnan bemutatott táblagépével.

A megjelenési nehézségek valószínűleg két dologhoz kapcsolódnak: a globális chiphiányhoz és az amerikai okostelefon hardvergyártókkal folytatott tárgyalásokhoz. Ebben a szakaszban az Egyesült Államok kereskedelmi tilalmát valószínűleg nem lehet visszavonni, és ezért létezik a HarmonyOS.

Összességében elmondható, hogy mostanáig nincs megadva a telefon megjelenési dátuma, de legalább megerősíthetjük a kiszivárgott dizájnt, és remélhetjük, hogy előbb-utóbb előhozza a gyárból.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

2023.07.17
| Huawei Central
Meglepetés, mert a Huawei vadonatúj szoftverfrissítést adott ki a Huawei P30 Pro-hoz, 2023 júliusi rendszerjavításokkal. Ez a 4 éves zászlóshajó legújabb update-je.
A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

2021.06.03
| Phone Arena
A Huawei vezérigazgatója, Ren Zhengfei lépett színpadra tegnap, hogy bemutasson számos új terméket, köztük a Huawei P50 Pro-t.
Nem szólt nagyot a Huawei P50 és P50 Pro

Nem szólt nagyot a Huawei P50 és P50 Pro

2021.07.30
| GSM Arena
Bemutatkozott a Huawei P50 és P50 Pro: Snapdragon 888 és Kirin 9000 4G, továbbfejlesztett kamerákkal.
Március végén jöhet a Huawei P50 széria

Március végén jöhet a Huawei P50 széria

2021.02.16
| PhoneArena
Várhatóan március utolsó hetén kerül bemutatásra a Huawei P50 sorozat, ami három telefonból fog állni.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei