A Samsung Galaxy S7 edge az év legjobb választása

2016.10.10| SamMobile

Legalábbis ezt bizonyítja, hogy elnyerte az elsõ díjat egy neves versenyen.

A Mobile Choice olvasói tudják, hogy minden évben megrendezik a legjobb telefonért folyó versenyt, ahol a Fogyasztói Díjat lehet megszavazni az abban az évben a legjobbnak ítélt készüléknek. Bár a Samsung a Galaxy Note 7-tel hatalmasat bukott, még a cserélt készülékek sem biztonságosak – egy esetrõl írtunk tegnap itt – ennek ellenére bizony megnyerte az elsõ helyet a neves rendezvényen. A Samsung ezúttal az Apple-t is legyõzte. Nem vagyunk teljesen meglepve, hogy miért a Samsung Galaxy S7 edge lett 2016 legjobb mobilja, elõször is ott a gyönyörû, teljesen üveg által borított külsõ, az 5.5 colos, QHD felbontású AMOLED kijelzõ, a nyolcmagos Snapdragon 820 processzor, a 4 gigabájt RAM és a 12 megapixeles, elsõ osztályú képeket készítõ kamera. Mi kellhet még? A vásárlóknak úgy tûnik, pontosan ez kell.

A Samsung Galaxy S7 edge az év legjobb választásaSamsung Galaxy S7 Edge review (16)-970-80.JPG" alt="https://www.telefonguru.hu/images/content/Samsung Galaxy S7 Edge review (16)-970-80.JPG" width="700" height="393" />

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A másik nagy nyertes, az este is elképesztõ minõségû képeket produkáló, dual kamerás, Leica lencsés Huawei P9, az Apple iPad pro 12.9 lett a legjobb tablet az évben, a HTC Vive pedig a virtuális valóságok királya lett ott, ahol az Oculus Rift megbukott.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei