A Samsung bannolja az iPhone-okat az olimpián

2014.02.06| BGR

A nagyobbik dél-koreai gyártó a holnap kezdődő, Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpia egyik fő szponzora, így pedig feljogosítva érzi magát, hogy egyszerűen bannoljon minden más gyártót, illetve annak esetleges felbukkanásának lehetőségét minimalizálja.

A nagyobbik dél-koreai gyártó a holnap kezdődő, Szocsiban megrendezésre kerülő téli olimpia egyik fő szponzora, így pedig feljogosítva érzi magát, hogy egyszerűen bannoljon minden más gyártót, illetve annak esetleges felbukkanásának lehetőségét minimalizálja. A cég nyomatékosan megkért minden résztvevő sportolót, hogy az Apple és egyéb logokat tegye nem felismerhetővé vagy nem láthatóvá a nyitóeseményen, miközben fotóznak vagy videót készítenek – a hírt egyébként a svájci delegáció is megerősítette.

A Samsung bannolja az iPhone-okat az olimpián

A Samsung ingyen felajánlott az olimpián résztvevők számára egy-egy Samsung Galaxy Note 3 okostelefont, amely marketingje, reklámja egyébként mindenhol megtalálható világszerte és Szocsiban is, mint a cég legújabb csúcsmobilja. A sportolóknak egyébként megtilottak minden olyan szponzor említését, aki nem támogatja az olimpiát, hiába szponzorálja egyébként az adott személyt, erről a MacRumors számolt be. A szabály megszegése komoly büntetést jelent, egyrészt anyagilag, másrészt akár a versenyekből való kizárásról is szó eshet.Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei