A Samsung 57 új, környezetbarát tokot mutat be a Galaxy S24 sorozathoz

2024.02.20| Android Headlines

A Samsung bejelentette legújabb „Samsung Eco-Friends” kiegészítőinek kollekcióját.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kínálat 57 környezetbarát tokot tartalmaz a Galaxy S24 sorozathoz. Egyedi dizájnjukat népszerű filmek, karakterek, hírességek és egyebek ihlették. A cég fokozatosan kiadja az új tokot több mint 40 országban.

A Samsung Eco-Friends környezetbarát kiegészítők gyűjteménye Galaxy készülékekhez. A Future Generation Lab, a 20-as éveikben járó Samsung-alkalmazottak egy csoportja által elképzelt vállalat védőtokokat kínál okostelefonjaihoz, hordható eszközeihez és egyéb termékeihez ezen a programon keresztül.

2022-es bevezetése óta a koreai cég fokozatosan bővítette az Eco-Friends kollekcióját. A kiegészítőket Keith Haring néhai amerikai popművész, a Star Wars, a Smiley, a K-pop fiúbanda, a Stray Kids, a The Simpsons, a The Rolling Stones, a Queen és mások ihlették. A Galaxy S24 sorozathoz a Samsung olyan Sanrio karaktereket is készített, mint a Hello Kitty, a My Melody, a Kuromi és a Cinnamonroll.

A Samsung 57 új, környezetbarát tokot mutat be a Galaxy S24 sorozathoz

Néhány ilyen tok NFC-kártyákkal érkezik, beleértve a The Rolling Stones, a Queen és a Stray Kids által ihletett terveket. A Samsung szerint ezek a gyűjthető kártyák „egy másik módot adnak a felhasználóknak arra, hogy kifejezzék magukat”. Például a Stray Kids NFC kártya a zenekar tagjait bemutató videók és fényképek egyedülálló gyűjteményét kínálja. A kártyát egyszerűen a tokba helyezve megtekintheti a képernyőn a fényképeket és videókat.

A Samsung szerint ezek a partnerségek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy „egyedülálló, zsebbe helyezhető élményben részesüljenek”, miközben környezetbarát módon védik telefonjaikat. „A következő generáció környezettudatos termékek iránti preferenciáját tükrözve ezek a kiegészítők fenntartható anyagokat tartalmaznak – például újrahasznosított műanyagot és vegán bőrt, amelyek legalább 40%-ban fogyasztás utáni anyagokat tartalmaznak” – áll a cég sajtóközleményében.

Pénteken a Samsung közzétett egy videót a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra Eco-Friends kollekciójához a YouTube és Instagram csatornáin. A videó bemutatja, hogyan lehet a műanyaghulladékot innovatív okostelefontokká alakítani, amelyek nemcsak egyediek, hanem környezetbarátak és fenntarthatóak is.

A Samsung tájékoztatása szerint az új kiegészítők már hazájában, Dél-Koreában kaphatók. A vállalat hamarosan kiadja a Galaxy S24 Eco-Friends kollekciót Japánban és az Egyesült Államokban. A tervek szerint fokozatosan több piacra is eljuttatja őket, és 2024 első felében több mint 40 országban elérhetővé teszi őket. A tokok a Samsung zászlóshajó üzleteiből, hivatalos webhelyéről és kiegészítő partnerétől, a Slash B Slash-től lesznek elérhetőek átlagosan 30 eurós áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei