A OnePlus 12 2024 januárjában jelenik meg a nemzetközi piacokon

2023.11.22| GSM Arena
Címkék:

OnePlus 12

,

Sony Lytia


A OnePlus egy nagy eseménnyel ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját december 4-én Kínában, amikor a OnePlus 12 okostelefont bemutatják a helyi közönségnek.

Max Jamboor - aki kiváló eredményeket ért el a OnePlus-szivárgások terén - szerint a nemzetközi bevezetés 2024 januárjában fog megtörténni. A kiszivárogtatás a „OnePlus 12 sorozat” érkezésére utal, vagyis több telefon is lesz. Hogy ez egy erősebb OnePlus 12 Pro vagy egy csökkentett tudású és árú OnePlus 12R lesz-e, azt még nem tudjuk. Lehetne Lite verzió is – a pletykák világában a lehetőségek végtelenek.

A OnePlus 12 2024 januárjában jelenik meg a nemzetközi piacokon

A OnePlus 12 várhatóan 6,82 hüvelykes LTPO panellel rendelkezik, amelyet a BOE fejlesztett ki, akár 2600 nites csúcsfényerővel. Új hármas kamerát is várunk a Sony fő 48 MP-es, kétrétegű Lytia 808 érzékelőjével, egy 3x teleobjektív kamerával 64 MP OmniVision OV64B érzékelővel és egy 48 MP-es ultraszéles egységgel.

A OnePlus szorosan együttműködik az Oppo-val a OnePlus 12 kamerák esetében. Egy november eleji franciaországi fotófórumon az Oppo egy új HyperTone kamerarendszert mutatott be a OnePlus-szal együttműködve. A marketing szakzsargontól és a durva részletektől megkímélve a vállalat azt ígéri, hogy az új HyperTone Image Engine 30%-kal javítja a képtisztaságot és 60%-kal csökkenti a zajt.

A telefon nagy valószínűséggel Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel és 100 W-os vezetékes töltés támogatással rendelkezik, legalábbis Kínában. Januárig kell várnunk, hogy megtudjuk, hogy a OnePlus megoldotta-e a SuperVOOC adapterek 110 V-os aljzatokban való működését, vagy az amerikai változat töltési sebessége ismét enyhén csökken, mint a OnePlus 11 esetében is megtörtént. A funkciók között megtaláljuk majd az 50 W-os vezeték nélküli töltést és a Type-C feletti USB 3.2 támogatást a gyorsabb adatátvitel érdekében. A vezeték nélküli töltés hozzáadása örvendetes lépés lenne, különösen azért, mert az összes közelmúltbeli OnePlus eszköz kimaradt belőle.

A OnePlus Ace 3 a OnePlus 12 mellett megjelenhet a jövő hónap elején. Ezt a telefont átnevezhetik OnePlus 12R névre, és bizonyos piacokon nemzetközi szinten is eladhatják. A OnePlus nemrégiben az első Wear OS okosóráján dolgozik, megújult dizájnnal és frissített belsővel, de nem valószínű, hogy a december 4-i eseményen debütál.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei