A OnePlus 12 végre mindenki számára elérhető!

2024.01.23| OnePlus
Címkék:

OnePlus 12


A OnePlus végre elhozta legújabb zászlóshajóját, a OnePlus 12-t a nemzetközi piacokra.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Emlékeztetőül: a telefon december elején került piacra Kínában. A OnePlusnak csaknem két hónapba telt, mire hivatalossá tette hazáján kívül. A cég szándékosan tette ezt, hiszen tavaly ugyanez történt a OnePlus 11-gyel is. Ennek ellenére a globális modell már hivatalos, mivel az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és még több régióban elérhető lesz.

Ami a kínai és a globális változat közötti különbségeket illeti, nos, a nemzetközi modell nem 24 GB RAM-mal érkezik, hanem legfeljebb 16 GB-tal. Tartalmazza természetesen a Google Play szolgáltatásait is, és a OnePlus szoftverének globális verzióját is. Minden más ugyanaz.

A OnePlus 12 végre mindenki számára elérhető!

Ez az okostelefon nagyon hasonlít elődjére. Fémből és üvegből készült, és ívelt kijelzője van az előlapon. A kijelző legtetején egy középen elhelyezett kijelzőbe vájt kameranyílás található. A kijelző körüli keretek rendkívül vékonyak.

A figyelmeztető csúszka most a bal oldalra került, az összes fizikai gomb a bal oldalon található. A hátoldalon lévő kamera csomag valóban hasonlít a tavalyihoz, de a cég új kamera hardverének köszönhetően nagyobb, így feltűnőbb lett.

A Qualcomm legújabb processzora, a Snapdragon 8 Gen 3 táplálja a OnePlus 12-t. 30%-kal javítja a CPU teljesítményét és 25%-kal a GPU teljesítményét. Ezek a Qualcomm állításai, a OnePlus csak továbbította őket. A OnePlus gondoskodott arról is, hogy a telefon mindig hűvös legyen a Dual Cryo-velocity VC hűtőrendszerrel. 

A OnePlus 12 végre mindenki számára elérhető!

A OnePlus 12 12 GB vagy 16 GB LPDDR5X RAM-mal érkezik, a választott modelltől függően. Ez a két RAM-változat 256 GB, illetve 512 GB UFS 4.0 flash tárolót tartalmaz.

Az előlapon egy 6,82 hüvelykes QHD+ kijelző található, ez pedig egy LTPO AMOLED kijelző. Más szóval, itt adaptív frissítési gyakoriságot kapunk, mivel 1 Hz és 120 Hz között tud ugrani. Elméleti maximális fényereje 4500, ez a kijelző pedig A+ minősítést kapott a DisplayMate-től.

A OnePlus 12 végre mindenki számára elérhető!

A telefon akkumulátora is nagyobb, mint tavaly. 5400 mAh-s telepet tartalmaz, és támogatja a 100W-os SuperVOOC töltést, de az 50W-os AirVOOC vezeték nélküli töltés is megtalálható a fedélzeten. Extra jó hír, hogy a töltő jár a készülékhez, ahogy a kompatibilis USB-C-USB-S kábel is! A gyorstöltés 26 perc alatt képes nulláról teljesen feltölteni a OnePlus 12-t. 

A telefonban összesen 16 antenna található. A OnePlus szerint ez lehetővé teszi „a nagy sebességű kapcsolódásban rejlő lehetőségek teljes kihasználását”, és stabilitást is biztosít ezeknél a kapcsolatoknál.

A OnePlus 12 végre mindenki számára elérhető!

A hátlapon három kamera található:

  • A fő egy 50 megapixeles LYT-808 egység a Sonytól. Nagy, f/1.6 rekeszértéke van, ez egy 1/1.4 hüvelykes érzékelő. 
  • A hátlapon található második kamera az OmniVision 64 megapixeles periszkópos telefotó egysége. Ez az OV64B 3x zoom képességgel és 6x "érzékelőn belüli zoommal" rendelkezik. Ezzel a telefon akár 120-szoros nagyításra is képes, és az OIS is támogatott, akárcsak a fő kamera esetében. 
  • A harmadik kamera a hátlapon egy 48 megapixeles ultraszéles darab. A kamera széles, 114 fokos látómezőt kínál.

Az Android 14 előre telepítve van a globális OnePlus 12 változatra, valamint az OxgygenOS 14-re. A OnePlus két színt jelentett be a telefonhoz, a Flowy Emeraldot és a Silky Blacket.

A 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkező OnePlus 12 ára 999 euró, a 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelkező változat most 8% kedvezménnyel 1069 euró. Az előrendelés már elindult. 

Az előrendelések mellé választható OnePlus Buds Pro 2 vagy tok ajándékba.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei