Így marad elképesztően hűvös a OnePlus 12

2024.01.25| Android Headlines

A OnePlus egy nagyon erős telefon, de a nagy teljesítmény nagy felelősséggel jár. Egy új teardown videónak köszönhetően megtekinthettük a OnePlus 12s hűtőrendszerét.

Az okostelefonok egyre erősebbek, hogy megbirkózzanak az összetettebb számítástechnikával. Ennek azonban sokkal több hőtermelés az ára. A modern telefonok intenzív használata egy idő után kényelmetlenné válhat, ha nincs megfelelő hűtőrendszer.

Nos, Zack Nelson a JerryRigEverything-től most közzétett egy videót, amely bemutatja, hogy mi van az új OnePlus 12 belsejében. Ebben megtekinthetjük a töltőtekercset, amely vezeték nélkül tudja tölteni a telefont 50W-os energiával. Látjuk a kétcellás akkumulátort a telefon egyéb fontos elemeivel együtt.

Így marad elképesztően hűvös a OnePlus 12

A show sztárja azonban a gigantikus hűtőrendszer volt, amelyet a OnePlus Dual Cryo-Velocity hűtőrendszernek nevez. Ez azt is mutatja, hogy a OnePlus szereti a túlkapott és feltűnő neveket a termékeihez.

Ez a hűtőrendszer a többihez képest masszív, és valójában magában foglalja a processzort és az akkumulátort is. Így segít a telefon nagyobb részét hűteni használat és töltés közben.

A Dual Cryo-Velocity hűtőrendszer két különálló gőzkamrából áll, amelyek elszívják a hőt a processzortól és az akkumulátortól, és kinyomják a képernyőn keresztül. Mivel a képernyő érintkezik a szabad levegővel, így sokkal gyorsabban lehűl.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A gőzkamrákban van egy kis mennyiségű folyadék, amely a kamra egyik területéről elpárolog, és egy másik területre utazik, hogy újra lecsapódjon. Ez a folyamat az, ami a hőt átadja a gőzkamrán és ki a telefonból.

A gőzkamrával együtt a OnePlus úgy döntött, hogy hőpasztát ad a telefon több részéhez. Ez az anyagkombináció segít abban, hogy a OnePlus 12 az egyik legcoolabb telefon a piacon – szó szerint és átvitt értelemben is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei